Bedste Betting Apps

bedste betting apps

Anmeldelse af de 3 bedste betting apps 2023

Der findes flere forskellige udbydere af betting apps på det danske marked. Nogen er bedre end andre. I denne anmeldelse vil vi komme ind omkring tre af de absolut bedste betting apps i Danmark lige nu. Her er der tale om LeoVegas, Unibet og Bet365. Står du derfor og overvejer at downloade en betting app, men ikke er helt sikker på, hvilen en du skal væge, så læs med videre, hvor du vil kunne blive klogere på, hvilket betting app, der tiltaler dig mest.

Så populære er betting apps

Betting apps er blevet ekstremt populære – rent faktisk, så viser undersøgelser, at over 50 % af alle spillerne foretrækker at anvende deres mobile enheder frem for computeren. Dette skyldes dels at det er meget nemmere at have sin betting app lige ved hånden, så man kan bette hvor som helst og når som helst. Samtidig kan der være en hel del brugervenlighed inde over, som er rigtig god ved de mobile betting apps. Der bliver dog stadig bettet en hel del i fysiske butikker og via computere, men der ses en klar tendens til, at de mobile enheder vinder frem.

Anmeldelse af LeoVegas Sport mobil betting app

LeoVegas er et skandinavisk firma med hovedsæde i Sverige og Malta. På trods af dette opererer de internationalt, hvilket deres stil også giver udtryk af. Dette er ikke en af de ældste spillesider. Firmaet blev startet af to svenskere i 2011 og er derfor forholdsvis nye. I starten fokuserede de udelukkende på casino spil, men efter nogle år valgte de at gå ind på betting. En af deres målsætninger er at være de bedste inden for mobile betting apps. De kalder sig selv for “King of Mobile”, som skal referere til, at de mener, at de er de bedste på markedet med betting apps til mobile enheder.

En spillegigant med et godt image

De gør meget ud af at skabe og bibeholde et vist image, som skal henlede opmærksomhed på, at de er et professionelt firma, der tilbyder et kvalitetsprodukt. Som hjælp til at repræsentere dem gennem reklamer har de blandt andet Uffe Holm, Nadia Nadim og Thomas Gravesen. Det kan virke meget tilfældigt, men det er faktisk genialt tænkt. I og med at der er tale om betting, er det smart, at de bliver repræsenteret af dygtige sportsfolk som Nadia Nadim og Thomas Gravesen. Samtidig har de Uffe Holm, der er så langt nede på jorden, at enhver dansker kan relatere til ham.

Det skaber en vis kobling mellem sporten og den almene dansker, der jo altså er den, der skal “købe” deres produkt i form af betting.For at skabe yderligere goodwill hos deres kunder, er de også kendte for at sponsorere forskellige projekter og sportsgrene. LeoVegas er blandt andet sponsor for engelske Brentford og Norwich City.

Pænt udvalg blandt de populære sportsgrene

Selvom LeoVegas er svensk og satser internationalt, er de blevet taget godt i mod af danskerne. De har et rigtigt fint udvalg inden for alle de kendte sportsgrene. Da de satser meget internationalt, er der dog nogle små nicher inden for dansk sport, der ikke findes på deres app, men overordnet set har de et rigtigt pænt udvalg. Du kan eksempelvis spille på HTH Go, Sydbank Pokalen eller Superligaen. Der er også et pænt udvalg af spil inden for de forskellige sportsgrene.

Deres leverandør til oddsene er Kambi, som er meget anvendt inden for dansk betting. Andre aktører, der også gør brug af denne leverandør er eksempelvis MrGreen, Unibet og 888 Sport. Der kan både være fordele og ulemper ved at så mange bruger den samme leverandør.

Ulempen er, at der derved ikke er så meget variation i oddsene og du har derved ikke helt så meget at vælge imellem. Hvis du sammenligner disse betting sider, vil de nemlig have nogenlunde det samme udvalg af odds på udvalgte spil. Du får derfor ikke noget ud af at bruge tid på at sammenligne disse udbydere for at kunne gøre brug af de bedst mulige odds. Til gengæld er det nemmere at komme til at spille for det, man ønsker. Er der eksempelvis en indsatsbegrænsning hos LeoVegas, kan du gå til en af de andre for at se, om du har mulighed for at lave bettet der.

Gode odds

Oddsene hos LeoVegas er gode. Du kan både bette på almindelige kampodds – eksempelvis 1×2, eller du kan vælge at bette en special, som LeoVegas også har et rigtig fint udvalg af. Fodbold må helt sikkert siges at være den sportsgren, hvor du har flest muligheder inden for betting. De har over 40 tilgængelige specials på superligakampene. Dette går meget godt hånd i hånd med, at fodbold mere eller mindre er den mest sete sport i Danmark. Lige efter følger håndbolden. Her har du mulighed for at bette på op til 15 forskellige specials. Det er dog ikke kun de allermest populære sportsgrene, der er et godt udvalg ved – det gælder også de lidt mindre sete. Samlet set spænder udvalget sig over ca. 30 forskellige sportsgrene, hvilket må siges at være et pænt udvalg.

LeoVegas er også med på E-sport bølgen

En yngre sport sammenlignet med fodbold og andre traditionelle sportsgrene er E-sport. Denne har vundet lynhurtigt frem og er blevet et kæmpe hit blandt i sær den yngre del af befolkningen. Her har LeoVegas et superfint udvalg, som blandt andet tæller:

 • Call of Duty
 • Counterstrike
 • Esuperliga
 • League of Legends
 • FIFA
 • Starcraft 2

De har med andre ord et godt udvalg blandt de mest kendte spil inden for E-sport. Det er også muligt at live-bette på disse, når der er turneringer.

LeoVegas Sport udbyder betting på meget andet end sport

Det er ikke kun sport, du kan bette på via betting appen fra LeoVegas. Der findes nærmest ikke det, som du ikke kan bette på. Er der interesse for det, har LeoVegas det. Du kan eksempelvis bette på ting såsom:

 • Eurovison
 • The Voice
 • Masterchef
 • Politik

Det må siges at være et meget bredt udvalg, der fokuserer på det, der er oppe i tiden og fanger foks interesse. Særligt sådan noget som folketingsvalg, valg af USA´s præsident og Eurovision er populært. Dette skyldes, at det er noget, de fleste taler om og gætter på – nogen vælger så at gøre det gæt til en satsning med penge, og her er LeoVegas klar.

Navigation på LeoVegas mobile betting app

LeoVegas mobile betting app har et meget stilet udtryk, der går pænt i tråd med deres kendte orange farvetema. Selve navigationen på appen fungerer upåklageligt, og det er nemt at finde rundt i menuerne. Det er tydeligt at se, at de fokuserer meget på at gøre brugeroplevelsen god og appen overskuelig. De har investeret så meget i denne app, at de har vundet flere priser for den. Er man nybegynder, er LeoVegas mobil app derfor et rigtig godt startpunkt, da den er så nem at anvende.

Deres mobil betting app findes både til Android og iPhone. En lille ekstra detalje ved appen på iPhone er, at den opererer med Touch ID. Det gør det hurtigere og nemmere for dig at komme ind og spille. Af betalingsløsninger findes blandt andet Apple Pay og Mobile Pay, hvilket er meget praktisk, når nu man står med mobiltelefonen i hånden. Det er derfor nemt at sætte penge ind, og det er nemt at få udbetalt gevinster. Selve processen med at oprette en bruger derinde er også hurtig, simpel og nem.

Opsummering af anmeldelse af LeoVegas mobil betting app

Det samlede billede giver et indtryk af en betting app, der fungerer upåklageligt med gode betting muligheder. Selve brugeroplevelsen er god og navigationen nem – dette er en af de bedste hvis ikke den bedste mobile betting app på det danske marked, når man fokuserer på brugeroplevelsen. Selve udvalget af spil er bredt og godt. Man kan bette på alt fra traditionelle sportsgrene, til E-sport, TV-konkurrencer og politik. Man kan bette på udfaldet af en kamp, eller man kan bette på en masse forskellige specials. Der er med andre ord stort set alt hvad hjertet begærer. LeoVegas sport betting app må derfor siges at være brugervenlig, med et godt udvalg og med gode odds.

Anmeldelse af Unibets mobil betting app

Hos Unibet fokuserer de meget på det tekniske i deres mobile betting app. Det er vigtigt for dem, at der er så få klik som muligt fra brugerens ønske til vedkommende er landet på den rette side. Dette indbeærer, at topmenuen er let tilgængelig over alt på siden. Samtidig er det yderst nemt at finde frem til de spil, man er i gang med at bette på. En anden feature er, at man kan kigge bagud i historikken og danne et overblik over sine tidligere bettings og deres resultater. Selve designet af appen fremstår i sort/hvid toner, hvilket giver appen et professionelt udtryk. Samtidig gør de brug af deres let genkendelige grønne farve, der skaber en rød tråd gennem temaet. Unibets betting app er tilgængelig til Android, iOS og Windows 8. Den fungerer upåklagelig og er hurtig at downloade og installere.

Så nemt er det at komme i gang med Unibets mobil betting app

Det er nemt at komme i gang med at bruge denne betting app. Det kræver naturligvis, at du er oprettet som bruger, før du kan gøre brug af denne. Har du en almindelig bruger på spillesiden, kan du bruge den på den mobile betting app. Har du ikke det, er du nødt til at oprette en bruger, før du kan komme i gang. Dette er dog lige til og tager ikke ret lang tid.Når du skal oprette dig som bruger, kræver det naturligvis en del dokumentation for at verificere, at du er dig. Til gengæld behøver du ikke at bruge en masse tid på verifikation, når du efterfølgende better på appen. I forhold til så mange andre spillesider, behøver du ikke at bøvle med NemID, når du logger ind på Unibets mobile betting app.

Velkomstbonus på den mobile betting app

Som en ekstra frynsegode kan du modtage en skøn velkomstbonus, når du opsætter din mobile betting app hos Unibet. Denne bonus kan bruges på lige fod med rigtige indbetalte penge. Du kan dog ikke bare vælge at få dem udbetalt, som du ville kunne, hvis der var tale om rigtige penge. Til gengæld kan du få udbetalt gevinsten, hvis du er heldig at vinde med din velkomstbonus.

Betalingsmetoder til betting appen

Det er naturligvis relevant, at du har en nem og hurtig adgang til at få sat penge ind på din spilkonto, som du kan spille for. Ligeledes vil du formentlig gerne kunne modtage en hurtig udbetaling af gevinster. Hos Unibet betting app kan du anvende tre forskellige typer af betalingsmetoder:

 • Neteller
 • Kreditkort
 • Paysafecard

Disse tre er nøje udvalgt, da de sørger for øjeblikkelig overførsel af penge. Det betyder for dig, at du ikke behøver at vente på, at pengene går ind på din spilkonto. Så snart du har indtastet de relevante oplysninger og godkendt, vil pengene stå på din spilkonto og være klar til brug med det samme. Dette er et klart plus, da det er essentielt, at alt fungerer hurtigt og nemt, når eksempelvis live betting er i gang. Vær dog opmærksom på, at der kan være en individuel beløbsgrænse på de forskellige betalingsmetoder.

Komplet udvalg af spil på Unibets mobil betting app

Hos Unibet gør man ikke noget halvt – det er tydeligt at se. De har ikke blot sørget for at få integreret de mest populære spillemuligheder på deres beting app – de har simpelthen valgt at integrere dem alle sammen! Det vil med andre ord sige, at du har et lige så sort udvalg af spil på deres mobile betting app som du ville have ved at bruge siden på en computer. Samlet set er der hele 36 sportsgrene, som du kan bette på, og der er et godt udvalg af odds inden for de forskellige sportsgrene. Du kan lave Asian-væddemål, mange forskellige specials eller standard 1×2-væddemål, handikap-væddemål eller resultat-væddemål. Med andre ord, så er udvalget rigtig stort og blandt de største inden for mobil betting apps.

Opsummering af anmeldelse af Unibets mobil betting app

Samlet set får Unibets betting app topkarakter. De har sørget for at få hele udvalget med over på den mobile version, så der ikke er noget man misser, blot fordi man better med sin mobile enhed mens man er på farten frem for at bette hjemme foran computeren. Der er alt fra fodbold til skak og diverse populære sportsgrene. Man kan bette på simple 1×2 kampe, eller man kan finde fede specials med gode odds.

Selve appen er opsat på en brugervenlig måde, hvor der altid er få klik fra tanke til at være på den ønskede side. Det er nemt at danne overblik over igangværende spil samt at tage et tilbageblik over ens spillehistorik. Man slipper for bøvl med NemID, og så er det nemt og hurtigt at indsætte penge med deres anvendte betalingsmetoder. Unibet er derfor en brugervenlig betting app, hvor navigationen er ekstremt hurtig, med god overskuelighed og med et rigtigt stort udvalg af spil.

Anmeldelse af Bet365 mobil betting app

Bet365 er en af de helt store spillere, når vi snakker om betting – hvis ikke den største. De har helt klart en af de største markedsandele inden for dette felt. Bet365 blev stiftet i år 2000 og har stormet frem siden. Firmaet har hovedsæde i Storbritannien, men opererer internationalt til glæde for en kæmpestor kundegruppe, der tæller adskillige millioner mennesker. Deres kæmpe kundegruppe taler lidt for sig selv, men lad os gå mere i dybden med, hvordan de har opnået så stor en popularitet.

Ekstra services ved Bet365 mobil app

Når man gør brug af Bet365´s mobile betting app, får man nogle helt nye fordele – gratis. Har du penge stående på din spillekonto, får du mulighed for at se live sport fra hele verden i god kvalitet. Det koster ikke noget – du skal bare have penge stående på din spillekonto. Det står dig frit for at spille med dem eller trække dem ud. Du bruger dem altså ikke på at se live kampe, men så længe de står der, kan du gøre brug af denne ydelse. Ser du ofte live sport, kan du derfor spare en del penge ved ikke at skulle betale for dette gennem almindelige streamingtjenester. Du kan blandt andet se live fra kampe med danskerne i Bundesligaen, se La Liga og meget andet. Tag eksempelvis og se live streaming fra en kamp, mens du better på live odds.

Bet365 udbyder nogle af branchens bedste odds på deres mobil app

Denne spillegigant har helt fra start af fokuseret mest på betting, hvorimod mange andre betting sider er casino sider, der har udviddet med betting. Betting er derfor en af Bet365 kerneprodukter, og det er her, de gør sig bedst. Via deres betting app opnår du nemlig nogle af de allerbedste odds på markedet. En af grundene til dette er, at de er blevet så store, at de kan sætte deres ene odds og derved ikke være afhængig af traditionelle spillebørser. Samtidig har de et stort udvalg af sportsgrene, som du kan bette på. Du får derfor et unikt og anderledes udvalg i betting muligheder ved brug af betting appen fra Bet365.

Alt fra den originale spilleside er integreret over i betting appen

Er du vant til at navigere rundt på Bet365´s almindelige side, vil du føle stor genkendelighed ved at bruge betting appen. Her har de nemlig sørget for at integrere alt, så du har præcis de samme muligheder, når du er logget ind på din mobile enhed. Layoutet har samme design med den undtagelse, at det er tilpasset den mobile skærm, så det bliver mobilvenligt.

Nemt og hurtig brug af Bet365 mobil betting app

Denne betting app er meget brugervenlig og nem at logge ind på. Modsat den almindelige side kræver det ikke NemID for at logge ind på din brugerprofil på den mobile betting app. Det vil altså sige, at det faktisk er nemmere at spille via din mobiltelefon, end det er at spille fra din computer.

God kundeservice

Hos Bet365 er kundeservice i højsædet. De gør en dyd ud af, at det skal være nemt at kommunikere med dem. Derfor har de en live chat, der er tilgængelig 24 timer i døgnet, så du altid kan komme i kontakt med en medarbejder, hvis du har nogle spørgsmål eller støder ind i nogle problemer. Du kan også kontakte dem pr. telefon, fax eller endda med et fysisk brev.

Indbetaling og udbetaling

Når du ønsker at bette på en kamp, special eller andet, så er det ikke altid, at det er en beslutning, du har taget på forhånd. Ønsker du impulsivt at bette på noget, så er det relevant, at det er hurtigt og nemt at sætte penge ind på din spillekonto. Det er det heldigvis også hos Bet365. Vær dig opmærksom på, at du som minimum skal sætte 50 kr. ind. Med et par hurtige klik kan du få sat pengene ind og så er du klar til at spille. Det gælder også den anden vej, at Bet365 er superhurtige til at få udbetalt dine gevinster, hvis du ønsker dette.

Opsummering

Bet365 er et meget seriøst spillefirma med benene plantet solidt i jorden hos deres kunder, som elsker dem. Deres kernekompetence falder på betting – og det gælder ikke mindst deres betting app, som fungerer fortrinligt. Den er organiseret med et gennemtænkt design og brugervenlighed. På kundeservicen når de helt til tops. Det er nemt at komme i kontakt med dem, hvis man skulle støde på problemer eller have spørgsmål.

Samtidig tilbyder de gratis ydelser i form af gratis live streaming for deres kunder, som har penge stående på deres spillekontoer. Oddsene er gode og unikke, da de er så store, at de ikke er afhængige af en spilbørs. Det må derfor konkluderes, at Bet365s mobil betting app har alt hvad kunden behøver samt ekstra gode odds. Derudover er kundeservicen helt i top, så spillerne kan føle sig trygge ved at bruge betting appen, og det er nemt at sætte penge ind og få udbetalt de flotte gevinster til ens konto.

Bedste Betting Apps F.A.Q

Er det bedre at spille via en betting app?

Ofte er der fordele som er unikke, hvis man spiller via en bookmakers app. Det er typisk for at holde bedre på sine kunder, set med bookmakerens øjne.

Er der bonusser som kun kan opnås hvis man spiller via en betting app?

Ja, rigtig mange bookmakere tilbyder bonusser som kun tilbydes til spillere, der henter pågældende bookmakers app.

Hvilke betting apps er de hurtigste?

Vi kommer ind på vores personlige top 3, her i anmeldelsen. Her kan man også læse om mere, end blot hastigheden på de forskellige apps.

Er der forskel på at spille via en mobil-enheds browser eller via en app?

Nogengange er der, andre gange er det akkurat samme struktur der er benyttet. Appen er ofte lidt hurtigere, end den browser baserede version.

Kan man få alle betting apps til både iOS og Android?

Langt de fleste bookmakere som har en tilhørende app til deres betting platform, tilbyder deres app både til Android og iOS for at nå ud til så mange som muligt.