Bet Builder

Introduktion til Bet Builder featuren

Her i artiklen, vil vi gennemgå hvad Bet Builder betyder. Det er vigtigt man forstår konceptet, og ved hvordan det skal bruges. Det skal man helst sætte sig ind i, inden man begynder at spille med featuren, også kendt som “Byg Væddemål”. Det er nemmere at bruge denne funktion, end som lige så ved første øjekast, så bare rolig – vi tager dig fra A til Z.

Der er ingen tvivl om at Bet Builder bliver brugt mest på fodboldkampe. Der er flere bookmakere rundt omkring på den internationale scene, som også tilbyder Bet Builder på andre sportsgrene. Hovedsageligt er det dog fodbold der kommer til at være i fokus her.

Før Bet Builder tog verden med storm, fandtes der et lignende koncept. Det koncept havde Bet Builderen, som vi kender den i dag, til formål at skulle erstatte. Det var kendt som “Anmod om væddemål”. Her skulle spilleren via forskellige platforme, kontakte deres bookmaker hvis de havde flere væddemål på samme kamp de gerne ville kombinere. Bookmakeren skulle tage sig af disse anmodninger manuelt, og det trak selvfølgelig tænder ud.

Alt det ændrede sig drastisk i 2018, da Bet365 igen var innovative og kilometervis foran mange af deres konkurrenter.
De lavede nemlig den feature vi kender i dag, som essentielt set er en automatiseret “anmod om væddemål” funktion. Bookmakerne skulle ikke længere sidde og håndtere disse anmodninger manuelt. Spillerne kunne nu kombinere væddemål på tværs af markeder, men på samme begivenhed. Det kunne gøres på flere kampe, så man i teorien lavede en “double” kupon, selvom der var 8 væddemål på doublen, hvis man nærstuderede. Vi kommer med eksempler længere nede i artiklen.

Eksempel på Bet Builder

På billedet nedenfor, vil du kunne se et eksempel på hvordan Bet Builder, eller “byg væddemål” som det kaldes på dansk, kan bruges. Brugen af Bet Builder behøver ikke være så satset som på billedet. Der er lavet en kompliceret kupon, for at fremvise de mange muligheder man har med denne feature. Du kan sagtens nøjes med 2 markeder på én kamp, i stedet for 3 eller 4. Det kan være sejr til hjemmeholdet, kombineret med en bestemt spiller til at score. Eller gult kort til en bestemt spiller, kombineret med antallet af mål i kampen.

Bet Builder (Byg Væddemål) i brug hos Bet365.

Billede eksempel forklaret

Som det fremgår på billedet, er det en ordentlig kleppert af en kupon. På trods af det kun er en double, så giver den odds 1273.00. For 100 kr. vinder man altså 127.300,00 kr.

I kamp 1 på kuponen er der gættet på at en midtbane spiller for gult kort, samt verdensetteren på tidspunktet for kuponen skal sejre. Samtidig skal begge holdene score, og der skal scores sammenlagt over 4 mål i kampen.
I den givne turnering blev der givet masser af kort, og der blev scoret masser af mål, i slutspillet.

Samtidig med overstående skal gå hjem, skal kamp 2 ligeledes i hus. Her er der gættet på underdogen, på papiret, holder minimum en uafgjort til ordinær spilletid fløjtes af. Det skal de gøre på samme tid med at der minimum kommer 3 mål i kampen, og 2 af de 3 mål skal falde i første halvleg.

Bet Builder brugt på favorit sejre

Eksemplet ovenfor går ud på at vise man kan kombinere 7 væddemål på tværs af 2 kampe, hvilket før i tiden ikke har været en mulighed. Som nævnt før, behøver man ikke lave en kupon så satset, for at benytte sig af featuren. Mange bruger den til at få klemt lidt mere ud af en favorit-sejr.

Vi har set Manchester City og Liverpool dominere den engelske Premier League i nyere tid. I flere sæsoner har de kørt mange modstandere midt over. Ofte vandt de med 4-5 mål, og derfor gav de ligeledes ofte kun odds 1,30 eller 1,40 selvom man spillede dem til at vinde med minimum 2 mål.

Pludselig kunne spillere få en favorit-sejr op på et fint odds, ved brug af Bet Builder. Når en handikap-sejr, kombineret med et Kevin De Bruyne assist og et gult kort til modstanderens center-back pludselig blev sammensat i maskinen, så havde vi pludselig gang i en odds 3,00.

Et odds 1.33 på en normal favorit-sejr, kommer op på 3.75, fordi Bet Builder bruges.

Bookmakers med Bet Builder i Danmark

Vi har sammenstrikket en liste over de mest populære bookmakers i Danmark, med en velfungerende Bet Builder.
Der findes andre bookmakers med denne funktion, men de bør ikke benyttes efter vores mening. Nedenunder i tabellen, er bookmaker opdelt efter hvilke bookmakers vi synes har den bedste Bet Builder feature.
Den bedste bookmaker er rangeret øverst, og den mindst gode ligger nederest.

RankBookmaker NavnBet Builder Navn
1Bet365Byg Væddemål
2888SportByg Dit Bet
3BetfairSamme Kamp Multi
4UnibetBetBuilder
Tabel over bookmakere med de bedste Bet Builder features i Danmark.

Vores mening om Bet Builder

Selvom featuren efterhånden er veludviklet, og virker på mange sportsgrene, så synes vi stadig den fungerer klart bedst på fodbold. Der er flere bookmakers som også lader dig bruge Bet Builder på både NFL (amerikansk fodbold), NBA (amerikansk basketball) såvel som flere store tennis kampe. Her kan den også bruges, men hvis du forsøger dig på en tennis kamp allerførste gang du vil prøve Bet Builder, så risikerer du en skuffelse.

For at få det fulde udbytte så bør du benytte dig af en af de populære Bet Builders vi har rangeret i tabellen i afsnittet ovenfor, og brug det på en fodboldkamp første gang. Det kan være en ovenud genial funktion, afhængig af hvordan den bruges. Der kan både laves tårnhøje odds på tværs af meget få kampe, eller laves nogen kanonstærke væddemål selvom man egentlig går efter en sikker favorit-sejr. Læs afsnittet Eksempler på Bet Builder for mere information.

Konceptet har været banebrydende siden det kom til i 2018, og du bør helt sikkert afprøve det. Du kan ikke med god samvittighed kalder dig en oddser, hvis du ikke har hygget dig med at opbygge dine egne væddemål.

Held og lykke med kuponerne, vi krydser selvfølgelig fingre for dig!