Betalingsmetoder

Betalingsmetoder hos danske bookmakers i 2023

Det er lettere end nogensinde at foretage køb online. Der findes utallige betalingsmetoder som giver dig mulighed for en hurtig indsats hos din favorit bookmaker. Langt de fleste, der spiller og satser på fodbold og sport, bruger deres normale bankkort til at foretage deres indbetalinger. De gør dette fra deres VISA, Mastercard, Dankort eller lignende. Nogle overfører direkte fra deres bankkonto til deres foretrukne bookmakers konto. Der findes over 25 bookmakere i Danmark som har en gyldig licens. En af de vigtigste faktorer som du skal se på er, hvilke bookmakers tilbyder de mest effektive, sikre og praktiske online betalingsmetoder. At få penge ind på din bookmaker konto og at kunne hente dine gevinster bør være lige så enkelt som hos din personlig netbank. Der er mange måder at gøre dette på, og det er dem, vi vil se nærmere på her.

Alternative betalingsmetoder

Der er flere fordele ved at kunne satse på odds ved hjælp af smarte betalingsmetoder. Men der er især to fordele, der tydeligt står frem. Nedenfor forklarer vi hvorfor du bør overveje at bruge disse betalingsmetoder i stedet for dit normale bankkort, når du spiller online.

Sikre betalinger og hævninger

Ved hjælp af smarte og sikre betalingsmetoder som Paypal, Skrill, Neteller eller Trustly skal du ikke oplyse dit kort nummer og bankoplysninger, når du foretager en indbetaling. Som giver dig større sikkerhed på nettet. Hvis du ikke er vant til at bruge sådanne sikre betalingsmetoder, er det let at miste overblikket over, hvor mange onlinebutikker du har efterladt dine personlige oplysninger på.

Hurtigere transaktioner

Når du først har en konto hos en alternativ betalingstjeneste, er det meget hurtigere at foretage en overførsel, end at foretage en almindelig banktransaktion til at toppe din bookmaker konto op. Derudover behøver du ikke at hive bankkortet frem hver gang du overfører nye beløb til din bookmaker konto og taste alle de nødvendige oplysninger ind på deres hjemmeside. Med en digital tegnebog skal du kun indtaste dit brugernavn eller e -mail og adgangskode, så du er klar til at overføre.

Sikkerhed

Men før vi går i gang med betalingsmetoderne, skal vi lige kaste et øje over hvilken sikkerhed der findes. Med den stigende tendens til datatyveri og online svindel er det klart at mange er skeptiske over for at give deres personlige oplysninger ud til online firmaer. Når du vælger sikre betalingsmetoder hos pålidelige bookmakere, kan du undgå potentielle risici forbundet med online betaling.

Der er 2 vigtige ting som du skal give agt på:

  1. Check de har en dansk licens, så er du dækket hvis noget går galt. Du kan se hvem der har gyldig licens inde på Spillemyndigheden.dk hjemmeside.
  2. Vælg en betalingsmetode som du har tillid til og som opfylder dine behov.

Ind- udbetalinger

Når du åbner en konto hos din bookmaker skal der indsættes penge før du kan gå i gang med at spille. Når du vinder penge på dine spil, kan du få pengene udbetalt eller du kan spille videre med dem. Hold øje med reglerne hos din bookmaker om de betaler penge ud til en anden konto eller kort end den du betalte ind med. Det vil sige hvis du betaler med et kreditkort kan de havde en regel der siger at de kun udbetaler gevinster til det samme kort. Det kan give problemer hvis du har brugt et gavekort eller et virtuelt en gangs kort.

Typer af betalinger

Der er mange betalingsmetoder at vælge imellem. Du kan som skrevet overføre penge fra din bankkonto, du kan bruge dit kredit eller debet kort, du kan bruge et virtuelle kort, du kan bruge MobilePay, du kan bruge din ewallet så som PayPal, Skrill med flere. Hvor meget du kan bruge, kommer an på hvor meget du har stående på din konto, hvor høj din kreditlinje er på kreditkortet eller hvor en værdi der står på dit forudbetalte kort.

Hvad er et virtuelt kort

Virtuelle kort er computergenererede kreditkort (ikke fysiske plastikkort). Det giver dig mulighed for at foretage indkøb online uden at indtaste dit originale kortnummer. Disse kort giver beskyttelse mod svindel og automatisk styring af udgiftsgrænser. Kortene er baseret på Visa eller MasterCard og udstedet af din bank eller online betalingsudbyder. Et virtuelt kreditkort fungerer næsten på samme måde som et almindeligt kreditkort, men giver ekstra sikkerhed. Det er et midlertidigt og tilfældigt genereret 16-cifret kortnummer, som du kan bruge, når du foretager onlinebetalinger. Dette 16-cifret nummer er knyttet til dit kreditkort, hvilket gør det svært at begå svindel. Du skal blot indtaste dit virtuelle kreditkortnummer i stedet for dit almindelige kreditkortnummer, og den videre proces er den samme. I denne kategori finders der: EcoPayz, Wise, Revolut, paysafecard, N26, Skrill

Kreditkort og Debetkort

Kreditkort udstedes normalt af din bank. Det er et kort hvor pengene ikke bliver trukket med det samme. Debit kort bliver også udstedet af din bank. Et debit kort er et betalingskort uden kreditfacilitet. Når du bruger debet kortet, bliver beløbet fra din transaktion trukket på din konto med det samme. I disse 2 kategorier finders der: Visa, MasterCard og Diners

Forudbetalte Debetkort

Dette er kort er opladet med penge, fungere lige som et gavekort til en bestemt værdi. Det kan du så trække på til værdien er brugt op. I mange tilfælde kan du toppe kortet op igen når du har brugt det op.I denne kategori finders der: Visa og MasterCard

MobilePay

Den mest bruget betalingsmetode i Danmark. Appen findes på din telefon og dit telefonnummer er linket til din bankkonto. Der er endnu ikke mange bookmakers som accepterer MobilePay men der kommer flere til hvert år.

Online betalingsservice eller e-wallet

E-wallet er en form for forudbetalt konto, hvor brugeren kan gemme sine penge til fremtidige online-transaktioner. En e-wallet er beskyttet med en adgangskode. E-wallet består hovedsageligt af to komponenter, nemlig software og information. Softwarekomponenten gemmer personlige oplysninger og sørger for sikkerhed og kryptering af data. Informationskomponenten er en database med oplysninger fra brugeren, som omfatter navn, leveringsadresse, betalingsmetode, beløb, m.m. Der findes mange som byder service i denne kategori, her følger de mest populære der bruges hos danske bookmakers:

PayPal

Dette er en af de mest udbredte betalingsmetoder til på verdensplan, og langt de fleste bookmakers accepterer PayPal. De fleste spillere har sandsynligvis en PayPal konto, hvilket gør det let at indbetale og hæve penge på en nem måde. Processen er også enkel, og du behøver kun at oplyse din e-mailadresse, der er knyttet til din PayPal konto, for at foretage dine transaktioner. Du kan forbinde et kreditkort eller din bankkonto til din PayPal konto for at overføre penge og derefter bruge det til at indbetale til din bookmaker konto.

Skrill

Når det kommer til online gambling, er Skrill en af de mest anvendte betalingsmetoder, og det har de været siden de åbnede deres døre. At være istand til hurtigt at indbetale og hæve penge på stort set alle spillesider på internettet betyder, at kunderne meget sjældent behøver at tage betalingsmetoder i betragtning, når de vælger en bookmaker at spille hos. Når man bruger Skrill til ind- og udbetalinger, er der aldrig nogen gebyrer, der sendes videre til kunden – det er helt gratis, så længe begge konti opererer i samme valuta.

Neteller

Neteller præsenterer sig selv som et sikkert og bekvemt alternativ til at indbetale penge til ens bookmaker. Denne service er tilgængelig i over 200 lande og fungerer som en standard e-wallet og kræver en registrering, der er knyttet til ens kredit eller debetkort, men der er mange andre muligheder for at toppe din bookmaker konto op med denne løsning. Registrering kræver en e-mail-adresse, navn, fødselsdato og en adgangskode. Du kan være sikker på, at de oplysninger, du giver ved tilmeldingen, ikke vil blive videregivet til tredjepart. Så snart de har registreret sig, får du en e-mail bekræftelse på den adresse, du har angivet. Når verifikationen er gennemført, kan du bekvemt overføre dine penge til og fra din foretrukne bookmaker.

Citadel

Citadel giver deres kunder mulighed for nemt at få adgang til deres egen sikre login for at kreditere deres konto. Dette er en populær og sikker løsning til at fylde din konto op. Med indførelsen af Citadel kan du overføre penge direkte fra din bankkonto med det samme og i et stress frit miljø. Når du har valgt denne betalingsmetode og fortsætter med at foretage betalingen, skal du blot vælge bank og bankoplysninger. Når du indtaster disse oplysninger, vises et betalingsreferencenummer på skærmen. Herfra skal du indtaste dine egne personlige log-in-oplysninger for at logge ind på din konto og dermed gøre det muligt for dig at foretage overførslen. Indtastet betalingsreferencenummeret og de nødvendige bank oplysninger fra den konto på det pågældende websted, som du ønsker at kreditere, bliver Citadel-systemet straks underrettet – så pengene kan overføres øjeblikkeligt.

Trustly

Trustly, tidligere kendt som Instabank, er en finansiel virksomhed med hovedsæde i Stockholm, Sverige. Den har levet op til sit løfte og er blevet en populær betalingsmetode til at gennemføre sikre finansielle transaktioner online. Med Trustly kan du overføre penge fra din bankkonto til din bookmaker på en enkel og sikker måde. Du er ikke forpligtet til at gå gennem en langvarig registreringsproces eller åbne konti hos tredjeparter. De giver dig mulighed for at indbetale penge til din bookmaker uden at skulle oplyse dine bankkonto- eller kreditkortoplysninger til dem.

EcoPayz

EcoPayz er en udbyder af betalingsløsninger, der tilbyder betalingstjenester til virksomheder og kunder over hele verden. Deres EcoCard er en forudbetalt debetkonto, der giver mulighed for øjeblikkelige onlinebetalinger hos en af de tusindvis af handlende, der accepterer denne betalingsmetode. De har for nylig omdøbt deres virksomhed med navnet EcoPayz. De tilbyder en fuldstændig sikker metode til at overføre penge til din bookmaker. Din konto er ikke forbundet med dit kreditkort eller din bankkonto, så du kan være helt rolig.

ClickandBuy

Med ClickandBuy, en virksomhed inden for elektronisk handel, kan du foretage betalinger og penge overførsler via internettet. Oprettelse af en konto hos ClickandBuy er en hurtig og enkel proces. Du skal indtaste dine personlige oplysninger, såsom navn, adresse, kontaktoplysninger osv. Derefter bliver du bedt om at indtaste de finansielle oplysninger for din betalingsmetode blandt de viste muligheder, som er de accepterede valgmuligheder for dit bopælsland. Når du har indtastet dine finansielle oplysninger, gennemgår du en simpel verifikationsproces, og voila, din konto er oprettet. Du har mulighed for at indtaste flere finansieringsmuligheder og udpege en som din primære.

Nordea ewallet

Nordea er en populær løsning for mange Danske, de tilbyder et par betalingsmuligheder til online bookmakers. Hvis du foretager dine bankforretninger hos Nordea, kan du altid bare bruge det MasterCard- eller Visa-debetkort, som du ville bruge til køb i den virkelige verden. De tilbyder også en mere specialiseret tjeneste kaldet Nordea Netbank, som overfører penge online uden at involvere dit kreditkort. Hvis du vælger “Nordea” inde på din bookmakers hjemmesides kasseområde, vil du blive omdirigeret til en sikker netside hostet af Nordea.

Der kan du logge ind med dit brugernavn/adgangskode til din netbank for at godkende indbetalingen og få pengene sendt fra din personlige konto direkte til den spilleside, du har valgt. Onlinebetalinger, der foretages via denne anden mulighed, behandles som bankoverførsler. Pengene sendes samme dag i de fleste tilfælde, og du kan placere indsatser med rigtige penge inden for få timer. Spillesiden ser aldrig dine personlige bankoplysninger, da Nordea håndterer overførslen på dine vegne. Dette resulterer i indbetalinger, der er endnu mere sikre end at indbetale direkte med dit betalingskort.

Hvilken metode skal jeg så vælge

Nu spekulerer du sikkert stadig på, hvilken der er den bedste eller mest effektive. Selvom de alle fungerer perfekt og er overvåget af strenge juridiske regler, bør du vælge den, du vil bruge, baseret på dine behov og præferencer. Tag hensyn til antallet af transaktioner, som hver metode tillader dig per dag. Pas også på det beløb som du kan indbetale eller udbetale. Tjek, om platformen kun tillader udbetalinger, kun indbetalinger eller begge dele (i så fald den bedste og mest praktiske løsning).

Mange erfarne spillere anbefaler at bruge en digital betalingsmetode med en konto, som du udelukkende bruger til dine udgifter til online spil og gevinster, det giver mere sikkerhed og overblik over dine transaktioner. De førende og licenserede bookmakers er dog alle sikre steder, der beskytter dine data.Da der er så mange forskellige betalingsløsninger blandt danske bookmakere, kan det være svært at vælge imellem dem. Forhåbentlig har du nu fået et bedre overblik over hvad du skal holde øje med. Hver betalingstjeneste har både fordele og ulemper, og derfor er det vigtigt, at du grundigt undersøger og overvejer hvad der er vigtigt for dig. Så har du flere chancer for at finde lige præcis den betalingsmetode som passer til dine behov. Der er i hvert flad nok at vælge imellem

Hvilken betalingsmetode er den hurtigste ved danske bookmakere?

Den mest populære betalingsmetode blandt danske erfarende spillere er E-wallets.
E-wallets er kendte for hurtige ind- og udbetalinger.

Kan man undgå E-wallets og stadig opnå hurtige ind- og udbetalinger?

Man kan benytte sig af Trustly, hvilket tillader spillere at indbetale (og udbetale) direkte fra deres egen bank.
Det vil sige, at man faktisk benytter sig af en normal bankoverførsel – forskellen er bare at denne sker øjeblikkeligt, selvom det er i mellem kunde og bookmaker/casino.

Hvilken E-wallet er den hurtigste, til at udbetale fra danske bookmakers?

Skrill og Neteller er de mest kendte E-wallets blandt danske spillere, sammen med PayPal.
PayPal bliver dog benyttet mindre end de andre i spilleverdenen.

Hvad er virtuelle kreditkort?

E-wallets som Neteller og Skrill tilbyder et kreditkort du kan handle online med, hvis betalingsinfo kan tilgås via dit login til din pågældende E-wallets konto. Det betyder du kan ind- og udbetale fra bookmakers, samt handle online, med et kreditkort du ikke fysisk er i besiddelse af. Læs mere om fordele her.

Er bankoverførsler den mest sikre måde at indbetale og udbetale fra?

Du kan trygt benytte dig af enhver betalingsmetode, vi anbefaler her på siden. På den måde slipper du for, at vente på langsomme bankoverførsler, når du udbetaler en gevinst fra en bookmaker.