BetBurger

Sikker profit hos BetBurger i 2023

Hvis du er garvet fritids-oddser, som jeg selv var engang, er du helt sikkert vant til at spotte gode muligheder for at lave en profit. Det gør du typisk ved at bette på eksempelvis fodbold og basketball. Chancen for at tabe sit indskud er oftest ligeså stor som den er for at vinde med profit, med en del variabler medregnet naturligvis. Måden jeg oddser på har ændret sig fuldstændig siden min førstes introduktion til Surebetting, og specifikt BetBurger.

Fra et sats, til en sikker investering

Min oplevelse som fritids-oddser ændrede sig markant da jeg første gang læste om fænomenet “Surebetting”. I korte træk handler det om at bookmakere ofte er så uenige om udfaldet af en kamp, at du faktisk kan spille på begge udfald af kampen og være sikret en gevinst. På den måde kan man nyde sin kærlighed til sport, samtidig med jeg kan skabe sikker profit – og det er her BetBurger kommer ind i billedet. BetBurger.com tilbyder et værktøj der scanner en lang række bookmakere. Den tjekker for mulige Surebets, der kan skabe sikker profit for dig.

Min første succes med Surebetting og BetBurger

Jeg startede med 1.000 kr. på min spillekonto, og jeg tjente over 2.000 kr. ren profit på min første måned.
Selvom jeg, som en rigtig oddser, godt ville tage kreditten for den stærke profit, måtte takken gå til BetBurger.
Det bedste af det hele var den konstante ro i maven, uanset hvor mange penge man havde ude at svømme.
Jeg oprettede mig først som gratis bruger på hjemmesiden, men på den måde er man begrænset til 1% profit. Det er som udgangspunkt fint. Men hvis man vælger at lave et abonnement hos BetBurger, kan du få væsentligt højere profit. Jeg vil anbefale et Pre-Match abonnement, hvor du kan følge odds på forskellige begivenheder, før kampene starter. Sådan et abonnement koster 130 Euro om måneden. Det giver sig selv, at du derfor skal oddse lidt oftere end du (måske) plejer for at det kan betale sig. Til gengæld kan du vide dig sikker på at du altid vil have overskud, og der er profit på hvert eneste væddemål du foretager dig.