Betting Features

Nogen bookmakers har funktioner på deres sider, som simpelthen er så unikke at de skal nævnes.
Der findes et hav af forskellige betting features, og nogen er mere banebrydende end andre. Eksempelvis da betbuilder funktionen udkom, tog den verden med storm. Pludselig kunne man spille en hel række væddemål på samme kamp, som en single kupon. Det var jo aldrig set før – det har altid været sådan, at man fik en fejlmeddelelse hvis man forsøgte at kombinere væddemål fra samme begivenhed på én kupon.

Bookmakers med unikke betting features

Som vi har skrevet ovenfor, findes der et hav af forskellige betting features. Du vil altid kunne se i vores anmeldelser, hvis en bookmaker har en unik feature. Er det noget du finder interessant, så skal du selvfølgelig give det et forsøg.
Vi vil også fortælle hvilke sider der tilbyder live-streaming af de forskellige sportevents du vil spille på. Det er jo meget ofte, f.eks. indenfor tenniskampe, at man ikke kan finde den pågældende kamp på dansk tv. Her er det vigtigt for en spiller, at man faktisk kan følge begivenheden man spiller på. Det er der rigtig mange bookmakers der tilbyder, men der er ligeså mange derude, som ikke har sådan en funktion.

Vores yndlings betting features

Det er et svært info fordi der netop der så mange derude. Sådan noget som live-streaming kan i visse tilfælde undværes og andre gange er det en must-have. Cash-out funktionen er også rigtig rar at have, så man kan trække sig ud af et væddemål, som egentlig giver plus på kontoen, men hvor man kan sidde og følge kampen og har på fornemmelsen at ens væddemål ikke holder stik.

Der er nogen betting features der er så specielle at vi dedikere sider kun til dem.
Her er der blandt andet tale om førnævnte cash-out funktion, tidlig udbetaling, betbuilder og udbyd egne odds.

Udbyd dine egne odds, er et unikt koncept man kun finder hos Betfair. Du har muligvis hørt om det, og ellers kan du læse alt om det her. Den korte version er, at du simpelthen fungerer som bookmaker overfor andre spillere, og andre spillere overfor dig. Nogen vil måske give odds 2.0 på en kamp, hvor en rigtig bookmaker kun giver odds 1.70.
Det er fordi der sidder en spiller derude og er sikker i sin sag – tænker du han har spist søm, så kan du tage imod hans odds, og spille på kampen. Ligeledes kan du udbyde odds på noget du er sikker på, og andre kan spille imod dig.