Cashout Feature

Sådan fungerer Cashout

Bookmakernes cashout feature er en af de nyere tilføjelser til sportsbetting i Danmark. Det er en del af live-spil eller in-play familien, som det også hedder. Cashout muligheden ligger og er tilgængelig på rigtig mange markeder, hos rigtig mange bookmakers. Idéen er at spillere kan sælge deres kupon tilbage til bookmakerne. Det gøres det endelige resultat er opnået i en given sportsbegivenhed.

Rigtig mange forstår cashout-funktionen, som en måde for en spiller at redde lidt af sit indskud, hvis et væddemål ser ud til at gå den forkerte vej. Det er ikke nødvendigvis sandt. Det kan også være at et væddemål ser godt ud, og du simpelthen bare ikke vil tage chancen. Et eksempel kan være i en fodboldkamp. Du har haft et godt øje til underdogen og har spillet dem. Måske er de kommet foran med 2 mål, og der er 15-20 minutter tilbage af kampen. Nu vil bookmakeren lade dig hive 80% af gevinsten ud. Du mister 20% af gevinsten, i forhold til hvis du lod kampen gå sin gang og resultatet holdte. Til gengæld er der ingen risiko for at det modsatte hold scorer 2 mål, og du ender med ingenting.

Den korte forklaring

Alt i alt vil cashout featuren være bestemt ud fra sandsynligheden af et væddemål går hjem. Du kan enten få noget af dit inskud tilbage, som selvfølgelig er bedre end at tabe det hele. Alternativt kan du sælge dit væddemål til bookmakeren med et profit, hvis det ser ud til at gå din vej. Fordi at disse live-markeder er så volatile og uforudsigelige, kan det være meget svært at forudse hvad bookmakeren finder på. Det gør sig især gældende i slutningen af en fodboldkamp, et race eller E-sport. Her får spilleren ofte kolde fødder i de døende minutter.
Nogengange kan bookmakeren helt finde på at fjerne væddemålets cashout feature, eksempelvis når begivenheden kommer for langt mod slutningen.

Cashout featuren hos Mr Green, under en live begivenhed ved EM2020 i fodbold, ved stillingen 0-0.
Cashout featuren hos Mr Green, under en live begivenhed ved EM2020 i fodbold, ved stillingen 0-1.

Hvordan Cashout giver mening for bookmakers

Mange har undret sig over hvordan cashout funktionen kan hænge sammen for bookmakerne.
Hvorfor vil et spillested give spillerne bedre muligheder for at minimere deres tab?
Hovedårsagen er simpelthen at cashout featuren er lavet til spillerne. Det er en funktion som rigtig mange spillere elsker. Faktisk vil de slet ikke spille hos en bookmaker som ikke tilbyder den. Det giver en vis sikkerhed, at du altid kan sælge dit væddemål og nøjes med at tabe en del – typisk størstedelen – men stadigvæk en del af dit indskud, fremfor hele molevitten. Det giver også en ekstra dimension i dynamikken for live-betting. Simpelthen en ekstra ting at være obs på og at gå op i.

Statistikkerne taler klart og tydeligt deres eget sprog. De online bookmakers der ikke har finpudset cashout featuren eller som slet ikke tilbyder den, de har haft et markant fald i spillerbasen, siden det blev populært i Danmark. Bookmakers med cashout i Danmark, har nydt rigtig godt af dette innovative tiltag. Der er ingen tvivl om at bookmakers som ikke tilbyder cashout, de skal genoverveje deres strategier.

Bookmakers med Cashout

Der er flere bookmakers med cashout featuren i Danmark, som du måske bør at holde dig fra. Nogen bookmakers har finpudset og poleret denne funktion, så den fungerer perfekt for forbrugerne. Andre bookmakers kan sagtens bebrejdes for at udnytte det konceptet i virkeligheden skal forestille sig at være. Det sker eksempelvis når en bookmaker laver deres egen version af featuren. På den måde spiller du måske hos en bookmaker, i den tro at du kan redde en del af dit indskud, såfremt det ikke går din vej. Eller at du kan sælge kuponen før det hele bliver for uhyggeligt. Til din store skuffelse viser det sig, at bookmakerens cashout funktion kun virker på single-væddemål!

Kan det virkelig passe, tænker du så? Og ja, det kan det, desværre.
Derfor har vi lavet en lille tabel nedenfor, som skal give din en lille idé om hvor du bør spille, hvis cashout er et krav for dig.

Cashout bookmakers i Danmark

Bookmakers Med CashoutIkke-Live VæddemålLive-VæddemålBeskrivelse & Ekstra Info
Bet365JaJaBet365 er kongen af Cashout funktionen i Danmark. Det er især på live-markedet at Bet365 skinner. Det kræver et intelligent computer, og nogen dygtige og aktive medarbejdere, og det leverer Bet365.
Bet365 tilbyder cashout featuren på næsten alle markeder/sportsgrene, og er tilgængelig i næsten alle begivenheder.
Danske SpilJaJaDanske Spil har ganske vist deres “Tag pengene” funktion – men den virker IKKE på kombi-væddemål. Det vil simpelthen sige du KUN kan cashout hvis det er en single kupon. Udover det er Danske Spils cashout funktion slet ikke tilgængelig på særlig mange kampe, og er ikke til at finde halvdelen af gangene man har brug for den.
888SportJaNej888Sport har en fin cashout feature på ikke-live markeder, men det er ikke just Bet365. Den virker på mange sportsgrene, men det er primært de største begivenheder du finder den på. Den fungerer ikke live, men er rigtig god før-kampstart, hvor du altid kan cashout til næsten samme beløb du indskød.
NordicBetJaNejNordicBets cashout feature fungerer fint før kampstart, på samme vis som 888Sports også gør det, men den virker ikke på live-betting.
Mr GreenJaJaMr Green er nok den anden bedste, efter kongerne fra Bet365. Den fungerer rigtig godt før kampstart – faktisk bedre end Bet365, da du for det meste kan cashout til 100% af dit indskud, hvor Bet365 tager en lille andel. Mr Green fungerer også godt live, dog ikke så flydende og ikke på så mange markeder/sportsgrene/begivenheder som Bet365.
LeoVegasJaNejLeoVegas’ cashout funktion duer ikke på live-betting. Den virker fint på mange sportsgrene og begivenheder, så længe du fortryder dit spil inden kampen. Det er ikke altid så aktuelt for spillere, at have funktionen hvis den ikke virker på live-betting.

Vores anbefaling

Som du kan læse i overstående skema, så skiller Bet365 sig virkelig ud når det kommer til cashout.
Hvis du er ny til betting, eller ny til cashout featuren, så anbefaler vi Bet365. Her kører det virkelig så flydende, at du hurtig bliver komfortabel med funktionen, og hvordan den skal bruges.

Især på live-markedet som er det mest populære at cashout på, er Bet365 altså lysår foran sine konkurrenter i Danmark. Derfor anbefaler vi at du besøger Bet365, både hvis du vil lære cashout funktionen bedre at kende, eller hvis du allerede er en garvet spiller som bare er på udkig efter hvilke steder der har finpudset cashout featuren mest.