ecoPayz Anmeldelse

ecoPayz – Sikker betaling på nettet i 2023

ecoPayz (ECP) er en af de mange betalingsmåder, der findes online. Hvis du bruger en denne type betalingsservice, skal du ikke til at finde dit kreditkort frem eller lave en kontooverførsel. Betalingsmetoder af denne type er meget populær på fx betting-sider på nettet, da betalingen ikke går gennem din egen bank. Dermed kan din personlige bankrådgiver ikke se, hvad du bruger dine penge til. Det er dit eget valg. Hvis du har overført penge med en bankoverførsel eller fra et debit- eller kreditkort, kan din bank kun se, at pengene er overført til EcoPayz, resten er op til dig.

Hvordan virker ecoPayz?

Når du vælger ECP, får du en sikker og praktisk måde at sende penge online i hele verden. Det er gratis og nemt at åbne en konto hos ECP. Det tager kun få minutter, og du kan bruge din kontomed det samme. Med en EcoPays konto kan du bådemodtage, sende og bruge penge i hele verden på en online konto. Det foregår uden bankkonto og kreditkort og ECPskal ikke ind og kigge på dineøkonomiske forhold. Det er helt op til dig selv. Du kan selv indsætte penge på din konto på den måde, der passer dig. Når du har overført penge til din EcoPayz-konto, er de tilgængelige på din konto med det samme, klar til at bruge.

Vælg din kontotype hos ecoPayz

Der findes 5 forskellige typer konto hos ECP. Du kan vælge den type konto, der passer til dig og din økonomi. De 5 typer er: Classic, Silver, Gold, Platinum og VIP. De er alle gratis at oprette og det er gratis at opdatere til et højere niveau. Hvis du åbner din EcoPayz-konto i dag, kan du begynde at bruge din online-konto med det samme. Hvis du har brug for højere forbrugsgrænser og flere fordele, så kan de opdatere din konto med det samme.

Hvordan åbner man en konto hos ecoPayz?

Det er gratis, let og bekvemt. Det tager kun ganske få minutter at åbne en EcoPayz-konto, og du kan bruge den med det samme. Du har ikke brug for en bankkonto, for at åbne en konto hos EcoPayz, og EcoPayz laver ingen kreditkontrol. Selve oprettelsen af kontoen er ganske enkel. Du går ind på EcoPayz side og trykker på ”Open free account”. Her skal du udfylde dine data: brugernavn, e-mail, password, sprog (dansk kan ikke vælges),møntenhed (DKK, danske kroner kan vælges), navn, adresse og mobilnummer. Til sidst skal man også fortælle, hvor man har de penge fra, som man sætter ind på sin EcoPayz-konto. Dette er simpelthen bare for at leve op til love som hvidvaskningsloven og lignende. Her kan man fx vælge ”Employment income”, som simpelthen bare er din almindelig løn.

Husk at krydse af i feltet ved ” I agree to IPS Solutions Terms of Use and have read the Privacy Policy”, som bare betyder at du accepterer de almindelige vilkår for brugen af deres services, og at du har læst deres fortrolighedspolitik. Husk ogsåat krydse af i felterne om du vil modtage nyheder på mail og SMS. Herefter trykker du på ”Create account”,og din konto bliver oprettet. Den kan bruges med det samme. Du kan også vælge at opdatere din kontomed det samme, hvis du har brug for højere beløbsgrænser, end det, der er inkluderet i en ”classic”-konto. Når du har en EcoPayz-konto, har du hele tiden mulighed for at gå ind på din konto, for at se, hvor mange penge du har brugt, og hvor meget, der er tilbage. Dette kan du naturligvis gøre på din telefon.

Hvordan sætter du penge ind på din ecoPayz-konto?

Det er muligt at sætte penge ind på dinkonto på den måde, som du foretrækker. Du kan bruge alle almindelige slagskreditkort, som du har i forvejen, eller du kan overføre penge direkte fra dinbankkonto. Der er også mulighed for at bruge et utal af forskellige andre overføringstjenester, som ApplePay, Google Pay (også kendt som G Pay) og Trustly. Du vælger selv din måde. Du logger ind på din konto på dincomputer eller telefon. Vælg ”Deposit funds” (indsæt penge) i menuen. Herefter vælger du det EcoPayz-kontonummer, pengene skal indsættes på i rullemenuer og vælger din indbetalingsmetode på listen. Nu skal du blog følge instruktionerne for indbetalingen.

Hvordan trækker du penge ud af din ecoPayz-konto?

Når du skal overføre penge fra din ECP-konto til din bank, skal du bruge ”Transfer funds” (overfør penge) i menuen. Her går du til fanen ”Bank Account” (bankkonto). Hvis der er førstegang du overfører penge, skal du tilføje din bankkonto. Hvis du har overført penge før, er dette ikke nødvendigt. Overførsler behandles inden for 3hverdage. Så længe overførselsstatussen er ”NEW” (ny), kan du anmode om at annullere overførelsen, og pengene vil blive krediteret tilbage til din EcoPayz-konto.

Sikkerhed

ECP går meget højt op i sikkerhed. Dine finansielle oplysninger bliver aldrig delt, når du bruger EcoPayz til onlinebetalinger. De benytter det højeste standarder indenfor sikkerhed og kryptering, så du kan være sikker på, at dine penge og dine informationer er trygge og sikre med EcoPayz. EcoPayz burger de højeste niveauer af kryptering med SSL/TLS-protokoller. Når du bruges EcoPayz som betaling, bliver dine personlige finansielle informationer bliver ikke delt med nogen som helst, og din betalingsmetode bliver heller ikke delt. EcoPayz er naturligvis certificeret af og overholder alle standarder for betalingskortindustrien og standarder for datasikkerhed.

Få et ecoCard

Det er også muligt at få et EcoCard, som er et forudbetalt MasterCard, hvis man udfylder den supplerede formular. Efter godkendelse vil dit MasterCard blive sendt til din postadresse. Her skal det aktiveres via ECP websitet. Da det er et fysisk MasterCard kan det bruges en lang række steder, hvor MasterCard normalt bruges. Husk at aktivere dit MasterCard på din EcoPayz-konto, før du er klar til at bruge det.

Hvilke bettingtjenester tilbyder indbetaling med ecoPayz?

Af bettingtjenester, der tilbyder indbetaling med ECP, kan nævnes Unibet og Bet365. Så når du bruger ECP betalingstjeneste på disse bettingsider, kan din bank ikke se, hvor du brugerpengene. De kan kun se, at de er overført til ECP. Resten er op til dig.

ecoPayz F.A.Q

Er ecoPayz en E-wallet?

Ja, ecoPayz er en moderne E-wallet, som faktisk har været på markedet overraskende længe før den for alvor slog igennem. Især i online bookmaker og casino branchen, har den skabt sig et formidabelt ry.

Kan man lave hurtige udbetalinger fra bookmaker sider til ecoPayz?

Ja, det går lynhurtigt med udbetalinger til ECP. Hvis du aldrig har benyttet dig af E-wallets før, anbefaler vi du læser denne anmeldelse og guide af ecoPayz.

Er det nemt at oprette sig hos ecoPayz?

Det bliver ikke meget nemmere, at oprette en e-wallet, end det er hos ecoPayz. Du kan læse præcis hvilken kontotype du skal vælge, samt hvordan du åbner kontoen når du har foretaget et valg, i afsnit 3 og 4 i denne anmeldelse.

Hvad er gode alternativer til ecoPayz?

2 rigtig gode alternativer, kunne være Skrill og Neteller som du også kan læse vores anmeldelser på.