Nyheder

Vi sætter en ære i at bringe dig de største nyheder indenfor betting. Hvis noget rører på sig på spillemarkedet, kan du være 100% sikker på, at vi nok skal slå det op på denne side. Det kan være nye spændende bookmakers der kommer til, banebrydende nye betting features som betbuilderen og meget andet. Rigtig mange spillere opdager først nye features og lignende, når hypen er gået af. Det er sjovt at være med på noderne, og det vil vi jo have du skal have muligheden for.

De fleste spillere forsøger altid at holde sig ajourført med hvad der sker i betting verdenen. Det sværeste kan ofte være at finde frem til de mest relevante nyheder. Derfor spam-poster vi ikke! Der er ikke noget værre, end at google sig frem i timevis, og ikke finde frem til det man håber på at finde. Det er hele meningen med vores nyhedssektion.
Stol på at hvis der er sket noget du bare skal vide, så finder du det her.

At vi ikke spam-poster, betyder at vi ikke slår indlæg op, blot for at gøre det. Vi gør en dyd ud af at alt du finder på vores nyhedsside, er interessant og relevant. Vi forsøger dermed at være en troværdig nyhedskilde. Du skal altid kunne stole på at vi er først ude, når der faktisk er noget at skrive om.

Hold dig fra sider der spam-poster

Hvis du nogensinde støder på sider, som slår en masse irrelevant indhold og nyheder op, så det formentlig en side der bare er lavet til at tjene penge på reklamer. Derfor slår de alt og intet op. Du ser en masse indhold, men det hele er uden sjæl eller pointe. Disse sider bringer dig muligvis en nyhed i ny og næ, men det er ikke for din skyld. Det er simpelthen udelukkende for at du skal falde for en af de mange reklamer på siden.