Pro Features

Vores Pro Features sektion, dækker over kendte betting strategier man kan benytte i sit spil, samt ekspertråd og vores helt egen unikke odds-sammenligner. Når man oddser er det vigtigt at man altid udvikler sig. Det er lige meget om du er en hyggespiller, eller en seriøs gambler. Hvis man ikke udvikler sig, så står man stille og det er det dummeste man kan gøre.

Vi forsøger altid på at bidrage til betting fællesskabet. Teamet bag DanskeBookmakers.dk har alle tonsvis af erfaring, og er blevet kloge af de mange fejl der er blevet begået på tværs af linjen. Alligevel lærer vi også nye ting hele tiden, og dem forsøger vi at give videre til dig. Alt dette foregår primært via vores Pro Features sektion.

Du behøver ikke være medlem

Det kræver ingen type medlemskab eller konto hos DanskeBookmakers.dk for at benytte vores Pro Features. Det er fuldstændig gratis. Du besøger bare de forskellige sektioner, under Pro Features fanen i toppen af skærmen. Rigtig mange sider kræver medlemskab eller som minimum en oprettet bruger, for at få noget ud af siden. Det går vi ikke ind for her!

Ligeledes er alt andet indhold på vores side fuldstændig gratis at benytte. Om det er informationerne og bonusserne du kan suge ud af en af vores bookmaker anmeldelser, eller vores dybdegående forklaringer om forskellige betting features, så kan du tilgå det hele fuldstændig gratis.

Disse Pro Features tilbyder vi

Vores Pro Features består af flere forskellige kategorier. Det er en blandet landhandel, og inkluderer både guides såvel som vores Odds Sammenligner. Vi kommer ind på forskellige betting strategier, og du vil kunne lære meget mere om surebetting og valuebetting. Disse to begræber, kan gavne dig rigtig meget i fremtiden når du spiller på sport. Det er ikke nødvendigvis kun når du benytter dig af disse strategier, at du får noget ud af din kendskab til dem. Alene at vide hvad der ligger bag, kan gavne dig når du sidder og laver en hygge kupon i fremtiden.

Odds Sammenligneren er et program vi tilbyder, hvor du f.eks. kan se dagens kampe og hvilke steder der tilbyder de bedste odds derpå. På denne måde kommer du ikke til at sidde og spille en kupon med 4 kampe på, for at finde ud af dagen efter, at samtlige kampe kunne være spillet til et gennemsnit på 0.15 eller 0.20 mere hos en anden bookmaker.

Vores Ekspertråd er både for erfarende spillere, såvel som nye oddsere. Du kan få gode tips til kampe, og læse analyser hvor vi kommer med vores bud på et udfald og et godt odds. Er du erfaren kan det måske give dig nogen ideer du ikke selv havde tænkt på, som du kan arbejde videre med, og er du ny så lærer du en masse til når du selv vil sidde og lave dine egne analyser.