Revolut Anmeldelse

En populær betalingsmetode i 2023

Revolut er en relativt ny spiller på markedet, der ønsker at gøre op med de traditionelle banker, som efterhånden tager gebyrer for rigtig mange ydelser. Dette er Revolut modstander af. Derfor har de lanceret en ny form for bankkonto, hvor du slipper for en masse unødvendige gebyrer. Dette giver dig samtidig en hel række muligheder, som vi vil komme nærmere ind på i denne anmeldelse af Revolut som betalingsmetode for betting. En af ulemperne ved en traditionel bankkonto er, at man tydeligt kan se, hvad hver eneste krone er gået til.

Dette er naturligvis ikke et problem for dig, som bruger pengene. Det kan straks være mindre rart og praktisk, hvis eksempelvis din bankrådgiver kan følge med i, hvad du bruger dine penge på. Her kan banken måske på et senere tidspunkt afvise et lån med begrundelsen, at du bruger penge på betting, hvilket de ser som en potentiel ustabilitet, også selvom langt de fleste er fornuftige, når de bruger penge til betting. Vil du gerne være anonym og have lov til at spille i fred, uden du føler, at nogen kigger dig over nakken, så vil det være en god mulighed at gøre brug af Revolut, når du betaler på online spillesider.

Hvad er Revolut?

Revolut er meget mere end bare en anonym betalingsmetode. Firmaet har hovedsæde i Storbritannien og tilbyder både en bankkonto og en elektronisk pung. De har flere typer af pakker, hvoraf standard pakken er gratis. De tre pakker hedder:

  • Standard
  • Revolut Plus
  • Revolut Premim

Du kan vælge at opgradere din pakke – dette er dog ikke gratis, men det koster heller ikke ret meget. Til gengæld følger der en masse nye fordele med. Skal du bare bruge kontoen til at købe og betale med, kan det ikke betale sig at opgradere den til Plus eller Premium. Veksler du jævnligt i udlandet, hæver i udlandet, har kryptovalutaer, eller ønsker du forsikringerne, kan det være relevant at opgradere.

Hvad er fordelene ved Revolut?

Først og fremmest er standard pakken gratis. Ønsker du at gøre brug af denne betalingsmetode for at være anonym, når du spiller, kan du derfor roligt vælge denne. Og også uden at være bekymret for ekstra omkostninger. Faktisk er der færre gebyrer ved almindeligt brug, end hvis du sammenligner med de traditionelle banker. Når du gør brug af Revolut som betalingsmetode på eksempelvis online spillesider, går betalingen hurtigt igennem. Det er gratis at have en bankkonto og et debetkort. Du kan både sende og modtage penge uden ekstra omkostninger.

Når du bruger Revolut, kan du downloade deres smarte app, som er nem at navigere i og naturligvis på dansk. Du kan også foretage billig aktiehandel. Ønsker du at hæve penge, kan du gøre det gebyrfrit ved 1500-6.000 kr. om måneden. De tilbyder gratis veksling af 30 fiat valutaer op til 7.500 kr. Opgraderer du din pakke, kan du få billige forsikringer til blandt andet din telefon, og du kan få mulighed for at have 5 forskellige kryptovalutaer. Du kan ligeledes opgradere fra 1 til 2 juniorkontoer til dine børn.

Ulemper ved Revolut

Hvis man sammenligner med traditionelle banker, er der en klare ulempe ved Revolut, at de ikke tilbyder kreditkort og lån. Hæver du over beløbsgrænsen, eller hæver du over 5 gange på en måned, vil der komme et hævegebyr på 2 %. Kundeservicen for kunder med standardpakken kan være langsom. Der er absolut ingen ulemper forbundet med Revolut, hvis du anvender det som betalingsmetode på betting sider. Opgraderer du fra standardpakken, vil du også opnå hurtigere service, eksempelvis i form af hurtigere ekspedition af kort.

Sikkerheden hos Revolut

Sikkerheden hos Revolut er helt i top. Revolut er endnu ikke godkendt som en officiel bank, hvorfor der ikke er europæisk indskydergaranti. Til gengæld er krypteringen ekstrem god og derfor er dine penge sikre hos Revolut. Det er også en sikker betalingsmetode. Samtidig har du mulighed for at spærre og genåbne dit kort med et enkelt klik. Dette kan eksempelvis være praktisk, hvis du blot har forlagt det, spærrer det for en sikkerheds skyld, for derefter at finde det igen. Her skal du så ikke vente i ugevis på et nyt kort, som man normalt skal ved de almindelige banker. I stedet kan du blot gå ind og genåbne det samme kort selv med et enkelt klik. Derved slipper du for administration, bøvl og ventetid.

Når du skal gøre brug af Revolut som betalingsmetode for betting

Da Revolut er en form for konto, skal du indbetale penge på den, før du kan komme i gang. Beløbet er på 100 kr. Det er ikke penge, som du mister. Det er blot penge, der skal sættes ind på din konto for at åbne den. Når først du har gjort dette, kan du frit anvende den til at betale med og til at få udbetalt gevinster til.

Revolut er blevet populær som betalingsmetode for betting

Flere og flere online spillesider tilbyder Revolut som betalingsmetode, da der er kommet en stigende interesse i dette fra spillerne. Du kan blandt andet gøre brug af denne betalingsmetode hos MrGreen og Unibet. Den primære årsag til den stigende interesse for at anvende Revolut til betting ligger i anonymiteten. Man kan spille med en god følelse i maven, da man ikke på et senere tidspunkt kan risikere at skulle forsvare sine spil overfor en bankrådgiver. Din almindelige bankrådgiver vil kunne se, at du har brugt pengene, men de vil ikke kunne se, hvilket formål de er gået til. Der vil blot være oplyst, at de er blevet overført til Revolut.

Du kan derfor i princippet have hævet dem, brugt dem til materialer til renovering af huset, investeret dem eller noget helt fjerde, som ser bedre ud set med en bankrådgivers øjne. Samtidig er den en omkostningsfri betalingsmetode. Dertil kommer alle de fordele, som Revolut kan tilbyde – både til den gratis startpakke, Revolut Plus og Revolut Premium. Samtidig er dette en ekstrem hurtig betalingsmetode, hvor du kan følge overførslen. Overordnet set må Revolut derfor anses for at være en rigtig god betalingsmetode til betting, som giver brugeren en lang række ekstra fordele, som kan bruges til andet end betting og spil på online spillesider.

Revolut F.A.Q

Hvad er Revolut?

Revolut er egentlig en vaskeægte bank, og ikke så meget en E-wallet som mange går og tror. Men der er alligevel mange ligheder mellem E-wallets og de services Revolut tilbyder. Se mere i vores artikel.

Er det bedre at bruge en E-wallet end f.eks. Revolut?

Der er fordele og (få) ulemper ved begge valg, men du kan se meget mere omkring de forskellige betalingsmetoder både her i vores anmeldelse, samt vores anmeldelser af populære E-wallets som Skrill, Neteller og ecoPayz.

Hvad er fordelene ved at benytte online banker og E-wallets?

En af de kæmpestore fordele, og en af hovedårsagerne til at så mange vælger at søge til disse betalingsmetoder, er blandt andet hastigheden på både ind- og udbetalinger, til og fra bookmaker sider og casinoer. Disse valg er enormt populære i spille industrien.

Er Revolut dansk?

Nej, det er ikke dansk, men det kan bruges i Danmark, af danskere og man skal igennem et sikkerhedstjek med både billede-ID og andet. Du kan roligt benytte dig af deres services her i Danmark, da sikkerheden er i top.