Skrill

Anmeldelse af Skrill 2023

Skrill er en online-baseret pengeløsning, som du kan bruge til at ind- og udbetale fra bookmakere og online casinoer. Betalingsløsningen har i mange år været kendt som en af de mest pålidelige på markedet, efter de i 2001 blev stiftet under navnet Moneybookers. Tyve år senere er de stadige en populær løsning for kunder, der foretrækker en online betalingsløsning med lynhurtige ind- og udbetalinger. Læs vores anmeldelse af den populære e-wallet.

 • Brug Skrill til at holde din privatøkonomi og dit online spilforbrug adskilt. Ind- og udbetal penge til og fra Skrill i stedet for at bruge din bankkonto.
 • Få et Skrill Mastercard og hæv dine penge med det samme i den nærmeste hæveautomat.
 • Lynhurtige udbetalinger fra din foretrukne bookmaker til Skrill. Pengene kommer på få sekunder.

Hvad er Skrill?

Det er en e-wallet i samme kategori som Paypal og Neteller. Det er med andre ord en online bank, hvor du kan opbevare dine penge. Mange bruger det til at adskille privatøkonomien og online spilforbrug. Når du har dine penge stående på Skrill undgår du at skulle indbetale til og fra bookmakerne med dit betalingskort.

Det er særligt kendt for deres lynhurtige udbetalinger. Når du har anmodet om din udbetaling fra bookmakeren, går pengene ind på din Skrill-konto med det samme. Du slipper derfor for den irriterende ventetid ved kortudbetalinger og bankoverførsler, hvor det kan tage flere dage, før du modtager dine penge.

Hvis du vil hæve penge fra din Skrill-konto, har du to forskellige muligheder. Du kan enten udbetale penge til din bankkonto, hvor de tager et mindre gebyr. Alternativt kan du anmode om et Skrill Mastercard.

Skrill Mastercard

Et Prepaid Mastercard er et helt normalt Mastercard – den eneste forskel er, at kortet ikke er tilknyttet din bankkonto, men din Skrill-konto. Der er mange fordele ved at bestille et Skrill Prepaid Mastercard, udover at det er helt gratis!

 • Du kan hæve dine gevinster fra bookmakerne i kontanter.
 • Brug kortet til at betale i butikker eller webshops.
 • Du kan indbetale med kortet hos bookmakere, som ellers ikke accepterer Skrill.

Hvis du bestiller et Skrill Mastercard, får du altså en fysisk betalingsløsning, som er tæt forbundet med dine bookmaker kontoer. Det ene minut kan du hæve dine gevinster fra bookmakeren til e-wallet, det næste kan du hæve pengene i kontakter i din nærmeste hæveautomat. Kortet er gratis at bestille men du skal betale et årligt gebyr på ca. $10 for at holde kortet aktivt.

Er det sikkert at bruge?

Du skal altid bruge din sunde fornuft og være skeptisk, når det handler om at opbevare dine penge på en online saldo fremfor din bankkonto. Når det så er sagt, er det en af de mest respekterede e-wallets i verden. De har nu eksisteret i mere end tyve år og er blevet til en global milliardforretning. I dag står man også for at sponsorere kendte fodboldklubber som Leeds og AC Milan i et forsøg på at udbrede betalingsløsningen til endnu flere mennesker.

Sikkerheden er i top, når du opretter dig hos dem. Din konto bliver forbundet med en app på din mobiltelefon, som du skal bruge, hver gang du logger ind. Det er en moderne sikkerhedsforanstaltning, som sørger for, at uvedkommende ikke trænger ind på din konto. Hvis du oplever problemer, kan du altid kontakte deres fremragende engelske kundeservice, som på telefonen kan assistere dig med det samme.

Indbetal til bookmaker

Langt størstedelen af bookmakerne med dansk licens accepterer i dag denne betalingsløsning. Det gælder blandt andet Unibet og Bet365. Hvis du vil foretage en indbetaling med denne e-wallet, er det en meget ligetil proces:

 1. Find indbetalingsfunktionen på bookmakerens hjemmeside
 2. Vælg Skrill som betalingsmetode
 3. Indtast dit ønskede beløb og gå videre med betalingen
 4. Indtast din “Skrill-adresse”. Din Skrill-adresse er altid den e-mailadresse, som du oprettede din konto med.
 5. Log ind på din konto via indbetalingsvinduet, og fuldfør din betaling.

Når du har gennemført din betaling, dukker pengene op på din bookmaker-konto med det samme. Når du vil trække pengene ud, udbetaler bookmakerne som udgangspunkt med det samme. Der kan være undtagelser i tilfælde af, at du foretager din første udbetaling, hvor bookmakeren ofte vil dobbelttjekke dine detaljer.

Vær opmærksom på, at indbetalinger med Skrill er udelukket fra enkelte bonustilbud hos de forskellige bookmakers. Det kan du altid læse mere om i regler og betingelser for bonustilbuddene.