Sportsbonus

En sportbonus er essentielt set en genvej til at øge ens bankroll eller spillesaldo. Der er selvfølgelig en hage ved næsten alle bonusser. Ofte er hagen dog så lille, at det helt sikkert er dét værd. Men der er også andre gange hvor man skal være påpasselig. Hvis den pågældende bonus har urimelige vilkår, for eksempel omsætningskravene – så kan det gå hen at blive en dårlig idé rigtig hurtigt.

Vi vil her i artiklen forsøge at klæde dig godt på. Det er nemlig vigtigt, at du ved hvad du skal være OBS på, når du spiller med en sportsbonus hos bookmakerne.

De bedste sportsbonus typer

Der er så mange forskellige bonustyper, at vi har sektioner her på siden der dækker over enkelte af dem. Typisk er det freebets og indbetalingsbonusser, som spillerne er mest lune på. Disse bonustyper har vi hele sektioner til at dække over – den ene på vores side om velkomstbonusser som for det meste er indbetalingsbonusser, og ellers her på vores freebets side.

Årsagen til at freebets er populære, er fordi de typisk ingenting kræver af dig. Med det mener vi, at du ikke behøver at indbetale penge hos bookmakeren, for at modtage din bonus. Det er simpelthen en kontant bonus, som bliver sat ind på din spillekonto. Derefter kan du ellers lave et væddemål, præcis som du plejer. Freebets er for det meste ikke særlig høje, da det mest af alt, er et lille skub i den rigtige retning fra bookmakerens side. De forsøger at få dig i gang.

I modsætning til en indbetalingsbonus, som ofte er en del større end et freebet, så kommer disse med omsætningskrav. Det betyder at du ikke bare kan spille, vinde og udbetale. Du skal omsætte det beløb bonussen har lydt på, X antal gange før en udbetaling kan finde sted. Her er det man skal være opmærksom, for er omsætningkravene for høje, så kan det hurtigt være du spilder din tid. De mest normale omsætningskrav på bonusser i Danmark er bonussens værdi ganget med 10.

Et eksempel på gennemspilskrav eller omsætningskrav, hvis det hedder sig du skal gennemspille 10 gange:
Du modtager 1000 kroner i bonus. Der skal nu placeres væddemål for 10.000 kroner før du kan udbetale selve bonusbeløbet.

Få altid de bedste bonusser her

Du kan altid regne med at vi holder os opdateret på de bedste bonusser fra spillesiderne. På den måde skal du aldrig sidde og søge efter informationer. Du kan bare tjekke vores liste over anbefalede bookmakers, og dernæst se præcis hvad den pågældende bookmaker tilbyder i f.eks. velkomstbonus.

Vi holder os til at anmelde de bookmakers, som vi rent faktisk også vil anbefale. Nogen bookmakers har funktioner, der måske giver dem en fordel i forhold til andre. Men man skal ikke sidde her på DanskeBookmakers.dk og frygte man spilder tid på at læse en anmeldelse, blot for at finde ud af i bunden at vi ikke anbefaler stedet.