Sure Betting

Hvad er et sure bet? Er det en strategi som kan betale sig? Virker Sure Betting stadigvæk i 2023?
Det er nogen få, af de mange spørgsmål vi får, angående netop Sure Betting. Her i artiklen vil vi forsøge at gå i dybden med konceptet. Læsetiden her på siden er ca. 5-7 minutter. Mere tid behøver du faktisk ikke investere, før du er klædt på til kamp.

Sådan fungerer et Sure Bet

Hvis du aldrig har hørt om et Sure Bet før, så starter vi lige med en kort introduktion. Navnet er engelsk, og betyder direkte oversat et “Sikkert Væddemål”. Alle spillere ved selvfølgelig, at der ikke findes nogen direkte sikre væddemål. Men hvad er Sure Betting så?

Det er simpelthen en måde hvorpå spillere kan være 100% sikre på gevinst. Der er ingen risiko overhovedet.
Årsagen til det, er at man udnytter pris differencen de forskellige bookmakere udbyder på en enkelt begivenhed.
Med andre ord, så udnytter man at bookmakerne er uenige om et udfald. Sure Bettings popularitet er steget markant over de senere år, i takt med sociale medier og online betting, og det er jo nemt at forstå hvorfor.
Mange sammenligner det lidt med match-fixing, men det er det naturligvis ikke. Ligheden er at man ingen risiko tager og at man delvist kender udfaldet, før begivenheden overhovedet starter.

På grund af en naturlig udvikling i teknologi, så har Sure Betting ramt en form for plateau. Det findes stadigvæk, og foregår i bedste velgående. Men den hårde konkurrence blandt online bookmakerne, er de selvfølgelig opmærksomme på, hvorhenne de taber flest penge. Som udgangspunkt er det blevet enormt svært at finde meget forskellige odds, på samme begivenhed, på tværs af bookmakere. Oddsene ligner altså hinanden, fra bookmaker til bookmaker.

Sure Betting i 2023

Med teknologien nu til dags, er de fleste Sure Bets ikke enormt meget værd. Ofte snakker vi mellem 1,5 og 3,0% profit. Det vil sige, at du skal op og placere for meget store summer, for det overhovedet kan være værd at overveje.
En gang i mellem kommer der dog en begivenhed, hvor bookmakerne enten er ragende enige eller en teknisk fejl hos en bookmaker gør, at de ikke får matchet deres odds op mod de mange andre bookmakers.

Her kan det stadigvæk være muligt at vinde rigtig stort. Nogen Sure Bets er helt op til 35% gevinst, og så det bare med at smide så meget efter væddemålet som muligt.

Der findes masser af Sure Betting lommeregnere, hvor du kan indtaste 2 forskellige udfalds odds. Så fortæller den dig præcis hvilket beløb i kroner og øre, som du skal placere på hver enkelt, for en garanteret gevinst.
Søger man på google, er det nemt at finde frem til diverse gratis sider, som løbende slår Sure Bets op.
Der findes også rigeligt med sider du kan betale til, og så få en form for alarmering eller notifikation, når der er et Sure Bet tilgængeligt derude med mere profit % end det burde.

Bookmakernes mening om Sure Betting

Du har garanteret hørt om bookmakere, der limiter deres kunder før. En spiller der bliver limited, altså begrænset, bliver det typisk på grund af de vinder for meget. De koster bookmakeren for mange penge, at have som kunde.
Selvom det føles unfair at blive ramt af en begrænsning, så giver det jo god mening. De driver en forretning, og du tager hele butikken. Det kan de ikke arbejde med, og derfor begrænser de hvor meget du kan risikere at koste dem.

Med hensyn til Sure Betting, er det lidt det samme. De begrænser dig ikke for Sure Betting, for de kan umuligt vide du gør det. Idet du spiller på 2 udfald på en begivenhed, men hos 2 forskellige bookmakere, så taber du jo hos den ene. Så længe du ikke altid vinder hos den samme, så bør du være sikker.

Der er ingen tvivl om bookmakere hader fænomenet Sure Betting. De går direkte imod deres regler og politikker, og man kan risikere at få sin konto hos dem bandlyst. For at blive udelukket, skal du selvfølgelig blive opdaget først.
Teknologien nu om dage, gør det selvfølgelig lidt nemmere at blive, men hvis ikke vi snakker enorme beløb dag ud og dag ind, så er chancen ikke særlig stor.

Bør man at udnytte Sure Betting

Hvis man spiller for store beløb og kan leve med de generelt lave profitter, så er det jo stadigvæk en stensikker måde at lave overskud på. Mange sammenligner det med historien om haren og skildpadden. Hvis det ikke behøver at gå stærkt, så er skildpadde metoden jo ganske god, fordi den i sidste ende er en garanteret vinder.

Man skal være forberedt på at kunne blive udelukket fuldstændig fra en bookmaker, hvis man bliver taget i at udnytte Sure Betting konceptet. Det er lidt som den frække fyr i klassen – han bliver ikke ligefrem arresteret, men der er ingen tvivl om at han heller ikke følger reglerne overhovedet.