Tidlig udbetaling

Her kan du spille med tidlig udbetaling i 2023

NordicBetFå et freebet på op til 500 kr!ReklamelinkLæs anmeldelseOpret kontoKun for nye spillere. Du modtager dit freebet helt automatisk når du har omsat for 500 kr. Der skal spilles på minimum odds 1.80. Væddemål skal placeres indenfor 60 dage af oprettelsen. Gevinster kan udbetales uden omsætningskrav, men indskuddet ligges ikke til gevinsten. Regler og vilkår gælder

Hvad er det?

Tidlig udbetaling er hvad nogle af bettingfirmaerne på det store internationale marked er begyndt at operere med. Det opstod for nogle år siden og bla. bet365 har denne som funktion til deres spillere. Det fungere på den måde, at hvis det hold du har spillet på er foran med 2 overskydende mål bliver din gevinst udbetalt. Dette er uanset hvor lang tid der er tilbage af kampen. Lignende koncepter findes også hos andre bookmaker. Her er det i form af sælge kampen. Dette er en funktion, hvis man gerne vil have noget tilbage af ens indskud eller få udbetalt tidligt og tage en mindre gevinst, men med mindre risiko.

Historien bag Bet365

Bet365 har altid været en af de førende inden for sports betting. De har ikke nogen fysiske stande som ladbrokes eller paddy power som i England, men de er stadig foretrukne blandt spillere.

Det er nærliggende at snakke om bet365 for som en af de største har de mange flere muligheder for at gøre sig attraktive for kunder og nye potentielle kunder. Bet365 startede tilbage i år 2000. Det var også her folk begyndte at få øjnene op for sportsbetting hjemmefra. Før det skulle man have en bookmaker der ville tage væddemålet. Så var der også andre problemer såsom, hvis ens væddemål ikke kunne blive udbetalt. Det er anderledes nu om dage, hvor pengene automatisk bliver sat på din konto og du kan hæve dem når du har lyst.

Hvilke betting firmaer står bag tidlig udbetaling

I denne sektion af artiklen vil der blive set på gennemgået hvilke firmaer der gør sig i tidlig udbetaling. Der er regler for hvor og hvilke ligaer hos spiludbydere der har tidlig udbetaling og er noget vi vil se på.

Tidlig udbetalinger er til rådighed for følgende ligaer og kræves ikke andet end et væddemål før kampstart i følgende turneringer og ligaer:

 • EM i fodboldChampions League starter fra gruppespillet
 • Europa League starter fra gruppespillet
 • Superligaen
 • Premier League
 • La Liga.
 • Bundesliga
 • Eliteserien (Norge)
 • Veikkausliiga (Finland)
 • Primera Division (Peru)

Regler og vilkår

Der er ikke noget man som spiller skal gøre for at have tidlig udbetaling. Det foregår helt automatisk og eneste man skal er at lave et væddemål før kampstart i de respektive ligaer.

I den første del af artiklen vil der blive lagt fokus på nordicbet.

Tidsperioden på tidlig udbetaling

Tidlig udbetaling hos nordicbet er tilgængelig fra d. 16 juni 2023 kl. 15:00 indtil d.11. juli 2023. Hvis man har lavet et væddemål indenfor denne tidsperiode er den gældende.

 • Man skal være fyldt 18 år for at sætte et væddemål. Det er lovgivningen på området der diktere dette..
 • En kunde per husholdning er kvalificeret til dette tilbud.
 • BetBuilder, kombinationsspil, livespil og systemspil er ikke gældende for tidlig udbetaling tilbuddet.

Dette tilbud om tidlig udbetaling tæller ikke på spil placeret på uafgjort.

Tidlig udbetaling bliver krediteret til din konto hvis dit hold fører med 2 mål på hvilket som helst tidspunkt i kampen. For kunden betyder det at dit hold skal være foran med 2 overskydende mål før din tidlig udbetaling bliver udbetalt.

Derfor har udfaldet af kampen ingen betydning for tidlig udbetaling af kampen.

Hvor hurtigt ankommer “tidlig udbetaling” til kontoen?

Alle tidlige udbetalinger bliver krediteret til din nordicBet konto indenfor 15 minutter efter at dit valg er kommet foran med 2 mål.

Tidlige udbetalinger bliver udbetalt til din spillekonto, og du vil kunne se den på spillehistoriken.

Hvis man som spiller vælger at cashe ud. Det vil sige at man vælger at sælge sin kamp mister man muligheden for tidlig udbetaling.

Tidlig udbetaling er en rigtig fed løsning og gør det sjovere for spillere, og giver også en lille fordel til spilleren overfor bookmakeren. Man kunne næsten fristes til at sige, at det er en måde hvorpå man lokker flere spillere til.

Konkurenten Bet365

Ligesom hos nordicbet har bet365 også et tidlig udbetaling af pre-bet kampe. Det fungere på denne måde:

 • Der skal placeres et væddemål før kampstart på fuldtidsresultat.

Det skal dog siges at det er alle de største ligaer i Europa, plus de danske og svenske der også er indbefattet af tidlig udbetalingsfunktionen. Desuden er der også specielle begivenheder der tæller med:

 • kampe fra UEFA Champions League 2023
 • UEFA Europa League sæson 2023
 • EM 2023
 • Copa America 2023

Der er en tidsfrist på denne udbetalingsform op til og med fredag den 31. december 2023

Ligesom ved nordicbet skal det hold du har placeret et væddemål på være foran med to overskydende mål før tidlig udbetaling foretages.

Ved matchbuider er der andre regler. Matchbuilder er godtaget hos bet365, og vil fungere som vinderen af matchen af hvert enkelt kamp. Dette er i kontrast til nordicbet, hvor dette ikke er godtaget.

Vigtigste regler og vilkår

 • Denne afgørelsesfunktion er kun tilgængeligt for nye og kvalificerede kunder.

Man skal være registreret og have en konto hos bet365 for at kunne placere et væddemål. Ligesom ved konkurrenten Nordicbet skal man ikke foretage sig andet end at placere et væddemål før kampstart.

Hvis man vælger at sælge sin odds før ens hold er oppe med to overskydende mål frafalder tidlig udbetaling.

Betalingsmuligheder hos bet365

Der findes har gode og sikre betalingsmuligheder hos bet365. Man kan som spiller vide sig fuldstændig sikker når man bruger systemet. Det er helt gratis at bruge, både til indbetaling og udbetaling af eventuel gevinst. Der er altså ingen skjulte gebyrer ved nogle af betalingsmåderne. Ligeledes er det forskellige fra service til service, hvor lang tid, overførsler tager.

Til indbetalinger har du flere muligheder:

Du kan bruge VISA, Mastercard, paysafecard, PayPal, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller og Trustly. Disse betalingsmuligheder sikre en direkte og hurtig overførsel til din konto. Det sker dog af og til at banken kan stoppe overførslen, hvis de mener det kan være en fælde. Derfor skal man bekræfte at det er en selv der har lavet overførsel.

Hvis du derimod vælger bankoverførslen skal man væbne sig med tålmodighed. Dette kan tage nogle dage alt afhængig af hvilken bank man benytter sig af.

De fleste kunder benytter sig dog af betalingskort da dette er det hurtigste og sikreste måde at gøre det på.

Udbetaling af gevinst

Til udbetaling kan du vælge VISA og Mastercard med 1-5 arbejdsdage, Bankoverførsel for 2-10 arbejdsdage medmindre det er med Trustly (Så kommer de direkte), PayPal, paysafecard og Skrill inden for 24 timer, Neteller inden for 12 timer.

Generelt om tidlig udbetaling

Man skal være opmærksom på at bet365 fastholder retten til at tilbagekalde væddemål, og gratis spil, hvis de ser det som misbrug. Eksempelvis ved at du spiller en akkumulator med begge udfald i kampene.

Man kan sige at der er meget regulering hos bet365 og det kan nogen gange være lidt surt at få ødelagt sit væddemål på den måde. Det skal dog nævnes at det er sjældent ens væddemål bliver annulleret.

Når man sammenligner de to bettingfirmaer ses det tydeligt at bet365 har langt flere ligaer dette tilbud gælder for. Der er ikke noget man som spiller skal gøre ekstra udover at placere et væddemål før kampen hos en af de to udbydere.

Hvem gør det i Danmark?

For Danmark vedkommende er der ikke decideret nogen der kører med samme udbetaling som de to store på markedet. Danske spil har implementeret noget i stil med dette. Her er det muligt at sælge kampene, hvis det ikke går så godt eller man vil score en tidlig gevinst. De to eneste aktører indenfor sportsbetting der udbyder disse tidlige udbetalinger er bet365 og nordicbet. Dette er også en af grundene til at mange danske kunder vælger at benytte sig af dem som bookmakere.

Er der en app for nordicbet og bet365?

På nuværende tidspunkt findes der ikke nogen app for nogen af de to selskaber. Det er generelt for alle betting firmaer, men deres mobile versioner er meget brugervenlige og et godt alternativ. Det kunne være dejligt med apps, men lovgivningen tillader det ikke endnu. Derfor blev der lavet brugervenlige mobilversioner så man altid kan have et væddemål klart. Det er dog svært at sige om der i fremtiden vil blive lavet en app, men når mobilversionerne er så gode som de er, kan man så spørge sig selv om det er nødvendigt med en mobil app?

Fordele og ulemper ved tidlig udbetaling

Fordelene er mange ved at få udbetalt sin gevinst tidligt. Hvis ens hold er foran med 2 mål tidligt i kampen og sagerne vender kan man risikere at tabe hele væddemålet. For kunderne er der kun positivt at hente ved en tidlig udbetaling og man risikere ikke noget. Det er svært at få øje på nogen ulemper ved tidlig udbetaling. I sport vare en kamp tiden ud, og hvis man kan få tidlig udbetaling, er der ingen grund til bekymring. Det kan være ens hold starter godt ud og hurtigt kommer foran, men ting kan hurtigt ændre sig. Når en kamp er i gang tages der ikke højde for skader eller uforudsete hændelser der gør at man ville have satset anderledes. Det er derfor et plus betting firmaerne har lavet den funktion med tidlig udbetaling.

Konklusionen

Tidlig udbetaling er et godt indhop fra betting firmaerne. Det gør at kunden kan slappe af og nyde resten af kampen, hvis ens eget hold er oppe med 2 overskydende mål. Derved er der ingen risici og man får samme valuta for pengene. På en måde er det med til at hjælpe betting firmaerne til at være mere attraktive for kunderne og gør at man har mulighed for at følge resten af kampen uden at være nervøs og bare nyde det. For at opsummere tidlig udbetaling er det min klare opfattelse at det ikke er noget skidt de har fundet på, men derimod en ekstra gevinst til spilleren, hvor der er chance for at få sit væddemål inkasseret lang tid før slutfløjtet.

Tidsbegrænset tilbud

Tilbudene er dog kun i en tidsbegrænset periode og ikke alle ligaer er involveret. De største ligaer i Europa er dog repræsenteret hos begge betting firmaer og udbyder det samme. Bet365 har flere ligaer at tilbyde end nordicbet, men man skal også huske på at odds kan variere mellem bookmakerne. Det kan derfor være en fordel at se hvilet sted der har de bedste odds. Det variere meget for tilbudeden er løbende og når de bliver taget ud af systemet er det kun for en kort overgang.

Man skal også huske på at når ligaerne i Europa ligger stille henover sommeren, så er der heller ikke så meget at spille på. Det kan derfor være godt med spillemæssige ferier, hvor der ikke er så meget at lave.

Rofus

Hvis man har mistet lysten til sportsbetting eller online casino, kan man vide sig sikker hos nordicbet og bet365. Begge har funktioner hvor man kan sætte ugentlig grænse på hvor mange penge man har at spille for. Man kan ligeledes udelukke sig selv, hvis man føler man har brug for det. I nogen perioder kan det godt føles som om at spillet har taget overhånd og man derfor har brug for en pause fra spillet. Det er derfor dejligt med en funktion der gør at man bliver sat på en pause fra systemet i en tidsperiode. Dette kan være alt fra dage til uger eller endda måneder. Det gør at man ikke vil få nogen beskeder i den tidsrum og kan koncentrere sig om andre ting. Når ens udelukkelse er overstået bliver man kontaktet ígen, og kan derfra tage stilling til om man stadig har lyst til gambling.

Både Nordicbet og Bet365 er med i ROFUS for ansvarligt spil.