Undgå limittering

Sådan undgår du limittering når du spiller online. Rigtig mange danske kunder oplever limittering hos de danske online bookmakers. Læs mere her om, hvordan du undgår at at blive begrænset på dine væddemål.

Undgå limittering på dine bets

Man hører desværre flere og flere historier om, at bookmakere indsætter begrænsninger på danske spilleres konti. De danske spillere kan opleve, at deres limit for, hvor stort et beløb, de har mulighed for at indgå, bliver begrænset af de bookmakere, som de spiller hos. Det kan være en meget frustrerende oplevelse, hvor man som spiller kan få opfattelsen af, at man bliver blacklistet af bookmakerne uden grund.Du har måske selv prøvet at stå i situationen. Du har placeret dine odds rigtigt, du har gennem længere tid haft en heldig hånd når du skulle gætte på sportsresultaterne eller du har måske bare haft en heldig kupon. Med andre ord, det hele har bare kørt for dig. Så lige pludselig rammer du ind i en usynlig mur. Pludselig kan du ikke længere selv vælge, hvor mange penge du vil placere på næste kamp. Bookmakeren har lagt en limit på din spil konto.

Når bookmakere begrænser

Din bookmaker kan helt uden varsel vælge at lægge en begrænsning ind på din konto. Det kan være noget af en streg i regningen, hvis du har investeret både tid og penge på at finpudse dine færdigheder inden for betting.Der findes rigtig mange bookmakere, der pludselig kan finde på at lægge begrænsninger på din spil konto. Men hvorfor vælger bookmakeren pludselig at gribe ind og begrænse dine muligheder? Oftest får du som spiller ikke en reel forklaring på, hvorfor du fra den ene dag til den anden kan opleve, at der er lagt en limit på dine bets. Du acceptere en bookmakerens betingelser allerede når du opretter dig som kunde. Godt nok står der i disse betingelser, at bookmakeren kan lægge en limit på dit spil. Men selv hvis du vælger at kigge nærmere på bookmakerenes betingelser, kan det være svært at finde frem til, hvad der præcist gør udslaget for, hvornår bookmakeren vælger at skride ind og oprette betting limits.

Hvad er betting limits?

Når du spiller hos en bookmaker, kan der være en limit på, hvor meget du kan spille for. Det er en såkaldt betting limit. Det er ikke et problem, hvis alle kunder hos bookmakeren har samme limits. For så er betingelserne for bettings ens for alle. Problemet for dig som kunde er, hvis bookmakeren pludselig ændrer denne limit på lige præcis din konto. Her kommer vi med et eksempel på en betting limit. Du har tidligere haft mulighed for at spille eksempelvis 600 kroner på en kamp. Men pludselig tillader din bookmaker kun, at du kan spille for 200 kroner på kampen.

Hvorfor bruger bookmakere limits?

Det korte svar på, hvorfor bookmakere bruger limits overfor deres kunder, er at de forsøger at undgå at blive snydt. Det er vel en begrundelse, der er forholdsvist nemt at forstå for de fleste. I nogle lande, findes der deciderede netværk, hvor mennesker samarbejder om dagligt og systematisk at snyde bookmakere for blandt andet bonusser. Derfor ser man som ny spiller også ofte, at bookmakere tilbyder store velkomst bonusser, men at disse tilbud ikke kan benyttes i visse lande. Det giver mening, at bookmakerne ikke ønsker at tiltrække de kunder, der udelukkende går efter at snyde.Desværre oplever en stigende del af de danske spillere, at deres bookmakere laver begrænsninger på deres væddemål. Det kan resulterer i frustrationer og ultimativt, at spillerne skifter bookmakere relativt hurtigt. Bookmakernes begrundelse for, at de danske kunder får betting limits på deres konti være, at de mistænker dem for arbitrage også kaldet surebetting. Bookmakerne kan også vælge at begrænse dine muligheder for betting, hvis du er for dygtig og vinder for meget.

Undgå limittering

Det kan være en rigtig frustrerende oplevelse, at bookmakeren pludselig sætter en begrænsning på de spil, man gerne vil deltage i. Det kan godt give en følelse af at blive holdt ude og blive mistænkeliggjort. For det er ikke ulovligt at være dygtig til at sætte de rigtige krydser på en sportskamps udfald eller at være heldig, når en kupon indløses.Det er derfor også langt fra altid, at kunder der oplever, at de får en limit på deres spil, kan følge logikken i denne limit. Underligt nok er det aldrig et problem for bookmakerne, hvis du taber mange gange i streg. Det er kun et problem, hvis du vinder ofte.Heldigvis har vi samlet nogle gode råd til dig, der gerne vil undgå limitting. For der er noget, du selv kan være opmærksom på, hvis du gerne vil beholde din frihed til at spille som du vil.

Ny spiller

Her er nogle gode råd, hvis du opretter dig som helt ny spiller hos en bookmaker. Nye spillere, der opretter sig, bliver ofte tilbudt en velkomstbonus. Det er en måde for bookmakerne at lokke dig til på. Men vær opmærksom på, at bookmakerne holder øje med dit spilmønster, når du er ny kunde. De gør det for at være i stand til at klassificerer dig som kunde. Derfor anbefaler vi, at du også sørger for at spille akkumulator bets. Spil gerne på flere kampe i stedet for at satse alt på én kamp. Hvis du satser alt på én gang, kan du hurtigt risikere at blive begrænset.

Start i det små

Det er altid et godt råd, at starte i det små. Det betyder, at det er en fordel, hvis du starter med at spille om mindre beløb hos din bookmaker. Beløbet kan være alt mellem 100 og 500 kroner per bet. Hvis du hellere vil spille om større pengebeløb, kan du efter nogen tid, hæve indsatsen. Det er en god idé at starte med at spille om mindre pengebeløb i nogle uger. Så vil bookmakeren alt andet lige udvise større tolerence, når du sætter beløbet op. Hvis du derimod starter med at satse store beløb, kan du hurtigt løbe ind i betting limits.

Uheldig hånd

Hvis du har haft en lidt uheldig hånd på dine første bets, er det ikke nødvendigvis kun en dårlig ting. For hvis du starter med at tabe penge, vil bookmakeren ikke skride så hurtigt ind over for dit spil. Hvis du derimod fra starten af har vundet en del, vil bookmakeren holde mere øje med dine spilmønstre. Det vil med andre ord sige, at du kan flyve lidt mere under radaren, hvis du har startet med at miste penge på spil. Bookmakerne er nemlig ikke så tilbøjelige til at gribe ind, hvis du taber som hvis du vinder. Dette gælder også, selvom du spiller for større beløb.

Akkumulator og singler

Hvis du ønsker at spille på mere niche prægede begivenheder som skak, atletik og lignende, bør du overveje at spille på akkumulator i stedet for singler. Ved at spille på denne måde vil bookmakerne ikke være så tilbøjelige til at mistænke dig for arbitrage.Hvis du vælger at spille store summer på meget snævre niche områder eller spille på specials, kan bookmakerne tolke det som et tegn på, at du har stor viden idenfor den pågældende sportsgren. Derfor kan de holde dit spilmønster under observation. De kan nemlig se din viden som en trussel mod dem.Det kan stort set koges ned til, at du skal være opmærksom på, at bookmakerne observerer dine spilmønstre. Så derfor bør du tænke over, om du spiller på en måde, som de vil opfatte som en trussel for dem.