Velkomstbonus

En velkomstbonus er bogstavelig talt hvad det lyder til at være. En varm velkomst du kan få, hos mere eller mindre alle bookmakers. Det er forskelligt hvad sådan en bonus indeholder, hvor nogen er klart bedre end andre.
Velkomstbonusser bliver givet, ofte automatisk, når du opretter en ny konto hos en bookmaker. Du kan kun opnå en velkomstbonus én gang.

Hvor velkomstbonussen ofte er en velkendt bonustype, så skiller den sig alligevel ud. Det gør den for det meste på grund af størrelsen. Velkomstbonusser er egentlig for det meste reel dårlig forretning for bookmakeren, men de giver dig den i håb om du nyder at spille hos dem. Gør du det, så er chancen for du spiller der en anden gang jo stor.

Sådan får du en velkomstbonus

Du modtager din velkomstbonus automatisk de fleste steder. Består bonussen af et match på første indbetaling, vil du typisk opleve din indbetaling figurere som et højere tal på din spillesaldo, eller pludselig have 2 spillesaldoer hvor den ene består af et bonus beløb.

Det er dog vigtigt at man er opmærksom. Nogen steder kræver du aktivt selv aktiverer dit velkomsttilbud. Kommer du til at indbetale før du aktiverer tilbuddet, så det bare ærgerligt. Så skal du enten udbetale og indbetale igen, eller indbetale yderligere.

Andre steder skal du muligvis ind og aktivere noget efter du har indbetalt, og pludselig vil din bonus figurerer på saldoen. Du skal altid læse det pågældende spillesteds bonusregler og vilkår, INDEN du indbetaler noget.

Mest velkendte bonustyper

Som nævnt øverst i artiklen, er velkomstbonusser essentielt set bestående af de samme bonustyper, som man ellers modtager hos en bookmaker. Forskellen er typisk at velkomsttilbuddet er af en højere volume. Ligeledes er velkomstbonussen noget du kun kan modtage én gang.

Her er nogen bonustyper, som du normal ikke modtager i en velkomstbonus.

Free Bet
Et free bet er når bookmakeren indsætter et beløb på din spillesaldo. I de fleste tilfælde har denne bonustype omsætningskrav. Men nogengange har den ikke, og så er det ganske fantastisk. Selve bonussen foregår således, at du f.eks. bliver tildelt 200 kroner. Disse 200 kroner skal oftes spilles på minimum en odds 1.80 eller opefter.
Lad os sige du spiller på en odds 2,00. Vinder du her, vil du normalt stå tilbage med 400 kroner på din saldo.

Fordi det var et free bet bliver indsatsen trukket fra gevinsten. Det vil sige du altså står tilbage med 200 kroner.
Taber du sker der selvfølgelig ikke andet, end spillesaldoen er i 0.

Risikofrit Væddemål
Denne bonustype er klart en af de absolut mest populære og eftertragtede. Og det er desuden præcis hvad det lyder til at være – altså et væddemål hvor du ikke kan tabe.

Lad os sige du kan spille risikofrit for 500 kroner, på udvalgte markeder på en fodbold kamp. Spiller du f.eks. udeholdet til sejr til en odds 3,00, så står du altså med 1.500 kroner på din spillesaldo. Taber du væddemålet, så får du dine 500 kroners indsats tilbage.

No Deposit Free Bet
Oversat til dansk, betyder det et gratis væddemål uden indbetaling. Det som gør disse bets enormt populære, er at du ikke behøves at indbetale penge for at kunne spille. Rammer du et par gode odds, kan du altså ende med en kæmpe gevinst uden at have satset en krone selv. Der er selvfølgelig omsætningskrav på disse bonusser.

Her skal man ofte være OBS på om omsætningskravene er normale, eller urimeligt høje. Du kan hurtigt spille din tid med en No Deposit bonus, hvis du pludselig opdager bonussen skal omsættes 35 gange før du må udbetale.